PRIČE

VEDRI DUH

1.12. - SVIM SURADNICAMA I SURADNICIMA
Želim Vas sve srdačno pozvati za nas ovogodišnji Božićni tulum koji će biti 20.12. u Argentina-Steakhouse. Uz malu glazbenu grupu pjevat ćemo poznate Božićne pjesme, a nas poslovođa će upaliti Božićna svjetla na boru kostimiran kao Djed Mraz!
Veselim se Vašem dolasku i želim Vama i Vašim obiteljima mirno vrijeme adventa.
Bernfried Meier-Eiergeist
Voditelj Human Resources

2.12. - SVIM SURADNICAMA I SURADNICIMA
Naravno ni u kojem slučaju nas jučerašnji poziv ne bi trebao izolirati naše turske suradnike. Svjesni smo da njihovi blagdani nisu isti kao i naši te ćemo zato od sada naše okupljanje zvati "tulum prije kraja godine". Također neće biti bora niti ćemo pjevati božićne pjesme. Želim Vama i Vašim obiteljima lijepo vrijeme.
Bernfried Meier-Eiergeist
Voditelj Human Resources

3.12. - SVIM SURADNICAMA I SURADNICIMA
Javljam se na diskretan ukaz jednog člana anonimnih liječenih alkoholičara koji zahtijeva "suhi" stol. Drago mi je da mogu ispuniti ovu želju, ali ukazujem da anonimnost time više neće biti sto posto garantirana...
Bernfried Meier-Eiergeist
Voditelj Human Resources

7.12. - SVIM SURADNICAMA I SURADNICIMA
Uspio sam rezervirati stol svim članovima udruge "Kontrolirana prehrana" daleko od švedskog stola, a svim trudnicama stol blizu toaleta. Pederi smiju sjesti zajedno. Lezbijke ne moraju sjesti s pederima nego će imati stol za sebe. Naravno pederi će dobiti aranžman cvijeća za njihov stol.
Jeste li napokon svi zadovoljni?
Bernfried Meier-Eiergeist
Voditelj Ludnice

9.12. - SVIM SURADNICAMA I SURADNICIMA
Naravno da ćemo zaštiti i nepušače od pušača i koristit ćemo težak zastor koji može odvojiti dvoranu tuluma te ćemo smjestiti pušače u šator.
Bernfried Meier-Eiergeist
Voditelj Ludnice

10.12.
Vegetarijanci! Vas sam čekao! Boli me kurac da li Vam se sviđa ili ne: ići ćemo u Steakhaus!!! Možete ako želite letjeti na Mjesec da biste sjeli 20.12. što je moguće dalje od "grila smrti" kako Vi to nazivate. Hranite se salatama iz salat bara i požderite sve sirove rajčice!
P.S.: I rajčice imaju osjećaje, deru se kad ih režemo, već sam ih čuo kako se deru, hahahaha! Želim Vam svima kurčev Božić, napijte se i poginite!!!!
Ful-budala s trećeg kata, koji S VAMA izgubi svoje vrijeme.

14.12. - DRAGI SURADNICE I SURADNICI
Kako smo saznali gospodin Meier-Eiergeist je već puno bolje. Rukovodstvo sanatorija je odlučilo da ćemo ga već za nekoliko mjeseci moći posjetiti.
Jens-Peter Müller
vd Voditelj Human Resources
P.S.: Božićni tulum 20.12. je otkazan.