HOROSKOPI

VEDRI DUH

OVAN
Ovaj mjesec donosi vam iznenađenja na mjestima gdje ste se to najmanje nadali (WC). Pripazite da imate sa sobom dovoljno rolanog papira koji vam može poslužiti i za brisanje nosa te drugih organa. Moguć je nestanak vode tekućice pa uvijek imajte napunjen vodokotlić.

BIK
Bik ko bik, krava ko krava, a mi dobro znamo da na jednog bika ide i po nekoliko krava. No, ne znači da se muški dio mora držati ovog rasporeda (zbog ženske ljubomore). Krave će i dalje biti smirene, ali ne moraju svoju flegmatičnost pripisivati jutarnjem apaurinu.

BLIZANCI
Pa vi niste normalni! Sve radite po dva puta. Dva put na dan jedete, serete i pišate te dva put na dan kopate nos s prstima. Sreća za one koji nemaju stalnog partnera, jer nekome je suviše dva puta tjedno, a kamoli ne dva puta na dan.

RAK
Obzirom da danas rak (karcinom) nije tako rijetka pojava, tako se i vas u ovo vrijeme može naći svagdje, ko dreka. No, morate znati da na drek idu muhe, pa će vam sigurno dosađivati ljudi iz okoline. Pokušajte ih se riješiti tako da ih jednim udarcem ubijete čim više. Sretno!

LAV
Niste vi krivi što želite uvijek biti kraljem ili carem (u najmanju ruku direktor u poduzeću). No, znate i sami, tko visoko leti, nisko pada. Pripazite, netko bi vas mogao dobro protresti za grivu.

DJEVICA
Kada bi sve djevice stvarno bile djevice, kud bi stigli. Pred vama je uzbudljivo razdoblje u ovom i u onom smislu. Djevci će i dalje subotnje večeri provoditi čitajući Desanku Šakić. Savjet: pripazite na radoznale poglede susjeda.

VAGA
Ženske osobe ce biti u nedoumici: ako jedan partner ima upalu oka, a drugi upalu pluća, neće znati koga da izaberu. Muški dio bi vjerojatnije izabrao one žene sa velikim dudama, nego one sa malim. Naravno, ove su teze pa će lakše prevagnuti.

ŠKORPION
Sa dolaskom zime slabi vaša ratobornost, pa ne izazivajte vraga bez razloga. Vaša kliješta držite u poluspuštenom stanju da budu pri ruci, zlu ne trebalo. Savjet: nemojte štipati ženke po guzi.

STRIJELAC
Pokušajte dati partneru (- ici) do znanja da niste vi krivi što ste rođeni u ovome znaku i što ćete je uvijek napucavat i propucavat. Vaša strelica će i dalje biti ravna i čvrsta, a njezini lukovi i dalje napeti. Pripazite na mlade mete, jer je internet pun pedofilije.

JARAC
Danas ćete biti u nečem zatečeni, po glavi otečeni i po prstima opečeni. Vaše nezadovoljstvo prenijet će se i na bračnu postelju. No, ustrajte!

VODENJAK
Pošto se osobe u ovome znaku vole kupati ili biti u vodi, moraju pripaziti da se ne popišaju u gaće ili da ne završe u šahtu ili kanalizaciji. Zato je najbolje da vodu koriste samo za umivanje i pranje genitalija.

RIBE
Riba ribi grize nešto kaj ima gore ili dolje. Pripazite da se ne utopite u žlici vode. Nije dobro hvatati svaku meku na udici jer bi mogli završiti na roštilju. Uključite svoju sposobnost prepoznavanja i zagrizite tek kada dođe ona prava.