PROPISI

VEDRI DUH

Članak 1.

Radi uređivanja nerazjašnjenih odnošaja i povećanja učinkovitosti, ovim Pravilnikom se uređuju pravila ponašanja u i izvan radnih prostorija, a u svezi s radom u našoj tvrtki.

Članak 2.
Odijevanje

Preporučuje se da na posao dolazite odjeveni u skladu sa vašom plaćom.

U slučaju da primijetimo kako nosite Prada veste ili Gucci torbice, pretpostavit ćemo da u financijskom smislu stojite dobro te vam povišica nije potrebna

Ukoliko ste loše odjeveni nužno je da naučite bolje upravljati vašim financijama kako bi kupili primjereniju odjeću, te vam iz tog razloga povišica nije potrebna.

Ukoliko ste odjeveni u kategoriji koja je između prethodno navedenih tada se nalazite točno gdje bi trebali biti i nije vam potrebna povišica.

Članak 3.
Pauza za topli obrok

Mršavi zaposlenici imaju pravo na pauzu od 30 minuta jer je potrebno da više jedu kako bi izgledali zdraviji.

Zaposlenici normalne težine imaju pravo na 15 minuta za uravnoteženo jelo koje će im omogućiti održavanje primjerene figure.

Gojazni zaposlenici imaju pravo na 5 minuta jer je to vrijeme koje je potrebno kako bi popili Slim Fast i tabletu za mršavljenje.

Članak 4.
Korištenje WC-a

Općenito se dosta vremena troši na boravak u WC-ima. Od sada se uvodi striktno ograničenje od 3 minute za boravak u WC-u.

Po okončanju vremenskog perioda od 3 minute oglasiti će se alarm, toaletni papir će se uvući, vrata otvoriti te ćete biti fotografirani.

Nakon druge povrede ovoga pravila, fotografije prekršitelja biti će izvješene na oglasnoj ploči u kategoriji Kronični prekršitelji.

Članak 5.
Godišnji odmor

Svaki zaposlenik ima pravo na 104 dana godišnjeg odmora tijekom godine. Ti dani se zovu subota i nedjelja.

Članak 6.
Operativni zahvati

Dok god ste zaposleni ovdje potrebni su vam svi organi, te ne bi trebali razmatrati uklanjanje bilo čega. Zaposlili smo vas netaknute. Odstranjivanje bilo čega smatra se teškom povredom radne discipline i predstavlja kršenje ugovora o radu.

Članak 7.
Bolovanje

Više ne ćemo prihvaćati doznake kao dokaz bolesti. Ako ste sposobni otići liječniku tada možete doći i na posao.

Članak 8.
Prijelazne i završne odredbe

Mi smo ovdje kako bi vam osigurali pozitivno poslovno iskustvo.

Iz tog razloga, sva pitanja, komentare, brige, pritužbe, frustracije, iritacije, nezadovoljstvo, insinuacije, optužbe, razmišljanja, konsternacije i povratne informacije treba usmjeriti drugamo.