PRIČE

VEDRI DUH

Ustvari nisam nikada razumio zašto se intimne potrebe muškaraca i žena toliko razlikuju. I nikada nisam razumio sva ostala sranja vezana za Veneru i Mars. Također, nisam nikada razumio zašto muškarci razmišljaju glavom, a žene srcem.

Na primjer: Lijepe večeri, prošle nedjelje, bio sam sa ženom u krevetu. Strast se počela rasplamsavati, kad je ona odjednom rekla: ‘Ne mogu danas, nisam raspoložena… Željela bih da me samo malo držiš u naručju.’ Zabezeknuo sam se i rekao: ‘Šta?!?…. Šta je sad to?’ I poslije toga je rekla riječi, kojih se boji svaki normalan muškarac na planetu: ‘Ti jednostavno ne razumiješ, moje osjećajne potrebe, koje imam kao žena, da bi zadovoljila tvoje fizičke potrebe koje imaš kao muškarac.’ Na moj glupi pogled je odgovorila: ‘Zar me ne možeš voljeti takvu kakva sam, a ne zbog toga što radimo u krevetu?’. Gledajući na to, ustanovio sam da te večeri neće biti ničega, okrenuo sam se na stranu, nekoliko puta silovito prdnuo i zaspao.

Sutradan sam zvao na posao, uzeo slobodan dan i riješio da ga provedem sa svojom ženom. Prvo sam je odveo na ručak, a poslije toga u veliki šoping centar sa velikim odjeljenjem za žensku garderobu. Isprobala je nekoliko veoma skupih kompleta, ali pošto se nije mogla odlučiti koji bi uzela, rekao sam joj da ću joj kupiti sva tri. Htjela je i cipele koje bi joj se slagale sa kompletima i rekao sam joj da ću joj uzeti za svaki komplet po jedan par. Poslije toga smo otišli na odjeljenje s nakitom, gdje sam joj kupio dijamantske naušnice. Ne mogu vam objasniti koliko je bila uzbuđena. Vjerojatno je pomislila da sam na ivici bankrota. Pomislio sam da me malo testira, kada je poželjela patike za tenis, iako nikada u životu nije držala reket u rukama. Vjerojatno je pomislila da je malo zezam kada sam joj rekao: ‘Naravno draga.’ Od silnog uzbuđenja bila je na ivici da doživi orgazam. Nasmijana je na kraju rekla: ‘Mislim da bi to bilo sve. Idemo na kasu.’ Jedva sam se suzdržao da ne puknem od smijeha, kada sam joj rekao: ‘Ne mogu danas, nisam raspoložen.’ Lice joj je poblijedilo, donja vilica joj se spustila do koljena: ‘ŠTA?!?’. Na to sam joj rekao: ‘Samo sam htio da DRŽIŠ sve te stvari u naručju neko vrijeme…  Ti jednostavno ne razumiješ moje financijske probleme koje imam kao muškarac, da bi zadovoljio potrebe kupovine, koje ti imaš kao žena.’ I baš kada je bila na tome da me ubije pogledom, rekao sam joj: ‘Zar me ne možeš voljeti takvog kakav sam, a ne samo zbog stvari koje ti kupujem?’

Očigledno ni večeras neće biti ničega…