PRIČE

VEDRI DUH

Ovo je istinita priča.

Avion s putnicima poletio je iz Melbournea za Brisbane. Neočekivano, avion je preusmjeren u Sydney, da bi naknadno nastavio let za konačno odredište.

Stjuardesa je putnicima objasnila da će doći do kašnjenja, pa će let biti nastavljen za nekih 50 minuta. Napomenula im je da, ako žele izaći iz zrakoplova, mogu to učiniti pa se u zadanom roku ponovo ukrcati.

Svi su izašli iz aviona osim jedne dame. Neki ju je muškarac primijetio dok je prolazio i ustanovio da je gospođa slijepa jer je njezin pas-vodič tiho ležao ispod sjedala ispred nje tijekom cijelog leta. Predložio joj je da joj pomogne sići, no, ona je to uljudno otklonila.

Kako je ona već ranije letjela ovim letom pilot ju je prepoznao i prišao joj nazvavši je imenom i rekao: "Kathy, u Sydneyu smo skoro sat vremena. Biste li htjeli sići i protegnuti noge? "

Slijepa dama je odgovorila: "Ne hvala, ali možda bi moj Max htio ispružiti noge."

Možete zamisliti zaprepaštenje putnika koji su čekali nastavak leta u području izlaznih vrata kada su i vidjeli pilota kako izlazi iz aviona sa psom vodičem za slijepe! Pilot je čak nosio i sunčane naočale.

Prestrašeni do bola, većina je ne samo pokušala promijeniti zrakoplov kojim su doletjeli, nego su pokušali promijeniti i zračnog prijevoznika!

Ipak, stvari nisu uvijek onakve kakve izgledaju !

 

Prema: https://truthbook.com/stories