PRIČE

VEDRI DUH

Povelika grupa bajkera vozi rutom autoputa 74 (I-74). Stigoše do mosta Murray Baker preko rijeke Illinois i vođa ih zaustavlja. Veliki George, lider bajkera, ljudina od kojih 49 godina, zaustavlja svog Harley-a. Svi staju iza njega i naviruju se tražeći razlog zaustavljanja. Na mostu policija tik uz ogradu, a na ogradi djevojka spremna da skoči u rijeku.

Policajac je nagovara da siđe s ograde, ali bezuspješno. Odvaži se Veliki George dokazati svoju magnetnu privlačnost i autoritet, ali ni propustiti priliku da postane još veća legenda. Ignorirajući policajca koji pokušava da nagovori curu da siđe, prolazi pored njega, samozadovoljno se smiješeći i obrati se curi: "Hej ljepoto, što radiš na toj ogradi?"

Cura se ovlaš osvrne , ugleda zanosnu muškarčinu i kroz suze protisnu: "Hoću ... hoću se ubiti!!!!"

Ne pokazujući svoje osjećaje, tek joj dovikne: "Ajde slatkice, prije nego što skočiš, pokloni Velikom Georgu posljednji poljubac, najbolji koji si ikada ikome dala!!!"

Ona se, stidljivo se smiješeći, okrenu, spusti kraj ograde, zagrli ga i strasno poljubi. Poslije prvog poljupca, uslijedio je i drugi još bolji, slađi, ljepši... Čak se i Veliki George uspalio, primajući i dajući poljupce.

Cijela grupa bajkera slavi, skandira, trubi u znak podrške i odobravanja, pa čak i divljenja.

Policajac, koji je s nevjericom stajao postrani, samo je dodao, onako za sebe: "Ja strastveniji poljubac u životu nisam vidio."

Likujući, George ju još čvrsto držeći u zagrljaju upita: "U tako vrućim hlačicama, mogla bi biti popularna da se samnom vozaš na motoru. Pa zašto se onda dušo hoćeš ubiti?"

- Zbog mojih roditelja, protisnu ona kroz zube.

- Zbog roditelja, ko ih šljivi! Pa zašto?

- Pa...... roditelji ne odobravaju i ljute se kad se oblačim kao žensko.

......

Nije poznato, da li je sama skočila u rijeku ili je bila gurnuta....