PRIČE

VEDRI DUH

Pojavila se ideja da se javno privatnim partnerstvom proširi bolnica dogradnjom nekoliko novih odjela. Mišljenja liječnika, opredijeljena poslom koji obavljaju, bila su podijeljena ...

Gastroenterolog je rezignirano izjavio da on tu ideju jednostavno ne može svariti, a neurolog je rekao da mu to sve ide na živce.

Ginekologinja je komentirala da se njoj čini kako se na kraju tog tunela ne nazire svjetlo, ali je babica napomenula da će iz toga ispasti nešto, samo ako se dobro pogura.

Oftamolog se obratio svima kad je rekao da nitko ne vidi dalje svog nosa, a patolog je uzviknuo da će to proći samo preko njega mrtvog.

Psihijatru je cijela ta ideja bila luda, na šta se nadovezao pedijatar komentarom: Ma odrastite već jednom!

Naravno, kirurg je od svega odmah oprao ruke premda radiolog smatra kako je cijela stvar transparentna.

Dermatolog se zamišljeno češkao iza uha dok je ortoped obznanio da je to ipak korak naprijed.

Na to je anesteziolog odvratio da mogu o tome samo sanjati, a potvrdio je i urolog rekavši da on misli kako to ipak neće držati vodu.

Farmaceutkinja naglašava da ima lijeka i za to.

Genetičar upozorava da oni tu miješaju kruške i jabuke, a šefica laboratorija je oprezno dodala da se stvar ipak treba pomno analizirati.

Fiziolog smatra da ideju treba dobro razraditi, ali se internistu i na sami spomen toga okrenula utroba.

Šef gerijatrije bi odložio odluku jer je jutro starije od večeri, ali kirurg plastične kirurgije komentira da su to ionako samo kozmetičke izmjene.

Stomatolog, jasno, smatra da će to netko uzeti na zub, ali transfuziolog bi dao krvi ispod vrata da to nije tako.

Kardiolog ipak nije imao srca reći što on misli o svemu, ali je zato proktolog svečano zaključio: Ja ću se osobno uvući u dupe i samom ministru samo da ovo uspije!