PRIČE

VEDRI DUH

Jedan čovjek se odlučio ženiti. Dvoumio se između tri slične kandidatkinje.

Da bi riješio dilemu, odluči pokloniti svakoj po 5.000 $ i pričekati da vidi što će one učiniti s tim novcem.

Prva ode u salon za uljepšavanje. Uredila je kosu, tijelo, našminkala se, dotjerala, kupila novu odjeću i uredila se vrlo lijepo za tog čovjeka. Rekla mu je da je sve to učinila da bi mu bila što privlačnija, jer ga jako voli.

Čovjek je bio impresioniran.

Druga žena je otišla u butigu i kupila čovjeku poklone. Kupila mu je štapove za golf, neke nove dodatke za kompjuter, skupu odjeću. Dala mu je te poklone i rekla da je potrošila sav novac na njega, jer ga jako voli.

Ponovo je bio impresioniran.

Treća žena je uložila novac na burzi. Zaradila je nekoliko puta više nego što je uložila. Vratila mu je 5.000 $, a ostalo stavila na zajednički račun. Rekla je da želi ulagati u njihovu budućnost, jer ga jako voli.

Naravno, bio je impresioniran.

Dugo je razmišljao o novcu, ženama, o tome što su one učinile s novcem i tada je odlučio…

Oženio je onu koja je imala najbolje dupe i najveće sise.

Opaska:

Kako to kaže Drauzio Varella, brazilski onkolog i dobitnik Nobelove nagrade za medicinu: "U današnje doba se pet puta više investira u medikamente za mušku potenciju i silikone za žene nego za liječenje Alzhajmerove bolesti. Tako ćemo za par godina imati stare babe s ogromnim sisama i stare dede s tvrdim penisom, ali se niti jedan od njih neće sjetiti za što je to dobro."