PARODIJE

VEDRI DUH

Automobil: Mehaničko sredstvo za transport između točke A i točke B koje se, u zavisnosti od vrste osobe koja ga vozi i novca kojim ista raspolaže, dalje svrstava po zemlji proizvodnje, brzini, snazi, veličini i dodatnoj opremi.

Džip: Vrsta vozila koje je predviđeno za predjele bez asfalta, a voze ga pretežno oni koji su u tim predjelima trebali i ostati.

Autobus: Motorno vozilo namijenjeno za živciranje putnika (dok ga čekaju) ili za provjeravanje sadržaja želuca (u krivini).
Vozilo koje ide dva puta brže kad za njim trčite nego kad u njemu sjedite.

Tramvaj i trolejbus: Prijevozna sredstva zamišljena tako da se ne mogu uključivati u međusobna pretjecanja, policijske potjere i krađe, osim u slučaju kada policajci jure lopove koji su ukrali tramvaj ili trolejbus, a to i jedna i druga strana čini u vozilima iste vrste i na istoj ruti, bez sličnih vozila između jednih i drugih.

Kombinirano vozilo: Vozilo nastalo ukrštanjem dvije različite vrste vozila (npr. automobila i traktora).

Priključno vozilo: Vozilo koje se samostalno, bez unutarnjih i vanjskih pritisaka, na demokratskoj osnovi priključuje drugim vozilima.

Guma: Dio automobila koji puca kada je napolju hladno, kada pada kiša, kada je vulkanizer daleko, kada je noć ili kada nema istog rezervnog dijela u gepeku.

Farovi: Dio automobila koji osvjetljava put ispred vozila, ali najvećim dijelom služi za iskaljivanje emocija onih vozača koji mrze leći na trubu.

Pojas: Ono što sigurno nismo stavili pre nego što su nas policajci zaustavili.

Smeće: Materija koja, u većim količinama, signalizira da automobil mora na pranje.