PARODIJE

VEDRI DUH

Lijepo je imati ženu. Ne morate brinuti o ishrani, nedostajućim dugmadima, neispeglanim košuljama, prašini u stanu... ali, nešto tu nedostaje... jedna mala sitnica koja bi čovjeku život učinila daleko ugodnijim... Lijepo je ne brinuti se o svim tim stvarima, ali zašto dovraga, ne bismo na neki način ženu mogli upotrijebiti u svakodnevnom radu s računalom? Postoji mnogo načina da ženu upotrijebite u korisnom radu s računanalom - i to većinu njenih dijelova. Pođimo redom:

Glava - glava je nažalost gotovo potpuno neupotrebljiv dio ženinog tijela: okrugla je, kotrlja se po stolu, i prevelika je da biste je koristili kao kuglicu za miša. Obrasla je dlakama i kvrgava, pa nije dobra niti da zaigrate košarku s društvom za vrijeme skidanja nove pucačine s Interneta. Jedna potpuno nepraktična stvar. No, na početku sam rekao da je to GOTOVO neupotrebljiv dio ženina tela; naime, jako rijetko, ali ipak, poneka žena u glavi ima dovoljnu količinu inteligencije, da joj bez straha od posljedica možete prepustiti neke jednostavnije operacije na vašem računalu - uključivanje istog, na primjer. Ali čuvajte se! Nikad niste sigurni da će žena pravilno shvatiti redoslijed operacija, pa se može dogoditi da uključi samo monitor, i onda stane u praznom hodu čekajući da se na ekranu pojave slova.

Trup - ženin trup može se iskoristiti na vrlo mnogo načina. Lično, koristim ga kao jedinstven, udoban naslonjač, s mekim držačima s obje strane, koji vas sprječavaju da odmičete pogled s monitora. Ako vam je fotelja ili stolica dovoljno udobna, ženu možete koristiti kao udoban jastučić za noge. Ako vam pisač pravi previše vibracija, stavite ga na ženu: njen meki trup ublažit će vibracije 49%, a time i buku. Nažalost, kao podloga za miša, žena je potpuno neupotrebljiva - osim što je preobla, pri pogledu na miša uspaničeno će skočiti kroz prozor, pa ćete morati provesti nekoliko neugodnih sati strugajući ostatke pred zgradom.

Noge - nikakva korist. Imaju zglobove, pa ih ne možete koristiti niti kao noge od stola. Ali dobre su da njima lupate po monitoru kad vaš program ne proradi iz prve. Ako vaša žena ima zgodne noge, možete ih iskoristiti kao taktiku zbunjivanja protivnika dok s prijateljem igrate šah. Kad vam loše krene, jednostavno mu ih bacite u krilo, i dok vaš prijatelj s vriskom bude bacao noge što dalje od sebe, vi pritisnite tipku reset i slažite da je došlo do pada napona.

Stopala - stopala su izvanredan medij za čišćenje disketnih jedinica. Oblikom više - manje odgovaraju, te ih lako možete natopiti sredstvom za čišćenje, gurnuti u vrata disketne jedinice i očistiti glave. Ovo ne vrijedi ako živite na selu, sa ženom koja radi cijeli dan u polju. UPOZORENJE! Koristite li takva stopala, može vam se dogoditi da uništite disketnu jedinicu jakim korozivnim djelovanjem znoja s stopala!

Prsti - prsti su takođe izvanrednan medij za čišćenje: ženski prsti su tanji i spretniji od muških; a zatim, zar biste zaista gurali svoje prste u ispravljač, tamo je tako prljavo, da ne govorimo o mogućnosti da vas ubije struja. Tjerajte ženu da njeguje nokte. Dugi i njegovani nokti izvrstan su pribor za čišćenje utičnica na matičnoj ploči. Zatim, nokti su vrstan provodnik toplote, možete ih koristiti za hlađenje elemenata prilikom lemljenja. Smrad noktiju i spaljenog mesa zanemarite. Na tipkanje pomoću ženskih prstiju zaboravite - tako dugi nokti nisu u stanju raditi tako fini posao. Eventualno, mogu vam poslužiti za vađenje prljavštine i dreka koji se skupio između tipki (recite, kad ste zadnji put očistili tastaruru?)...

Ruke - najmoćnije oruđe na ženinom tijelu. Upravo je nevjerojatno kako je evolucija dovela do savršene geometrije i genijalne upotrebljivosti ženinih ruku - kao držača za vaše pivo. Uopće, osim piva, ženine ruke možete iskoristiti kao hranilicu; dok vi kucate novi program, žena vam marljivo stavlja zalogaje hrane u usta, tako da ne morate prekidati rad radi svakojakih gluposti. Primjećujete li veliku sličnost robotskih ruku i ženskih ruku? Vidite - toliko su dobre, da su ih čak i konstruktori počeli plagirati. Ipak, između srednje upotrebljive robotske i prilično pokretne ženske ruke, birajte pažljivo: robotska ruka je sigurno jača, a osim toga ženina ruka ne mora uvijek biti vođena dobrim algoritmom.

Općenito: Žena je, kao što smo vidjeli, upotrebljiva na mnogo odgovarajućih načina. Ponaša se poput sklopivog stola - ormara - kreveta. Hranilica, držač za pisač, univerzalni alat za čišćenje, sredstvo za zabavu... Mnogo je načina da jedna obična žena bude korisno upotrebljena.

Posuđeno sa: www.conopljanews.net