PARODIJE

VEDRI DUH

Imam zamolbu glede nedaće u svezi sa mojim sklopovljem.

Naime, priskrbio sam radnu plohu i Intel 386sx obradnim slopnikom i matematičkim priobradnikom IIT 387. Posjedujem i Seagatovo čigrasto velepamtilo od 130 tisuća osmeraca koje je udruženo preko SCSI sučelja. Tu je i VGA plohica s pripadnim predočnikom visoke razlučljivosti. Ovaj opis očvrsja sam vam podario kako bi lakše utvrdili gdje je nedaća.

Nevoljba je u tome što ne uspijevam znakovlje sa zaslona dobiti na mom HP III ispisivalu. Uslužnik koji upotrebljavam je Quattro Pro, a izdao ga je napudbeni dom Borland. Opće je ozračje da oni obavljaju izradbu napudbe visoke kakvoće. Ipak, kada s nadstolnim klizalom vršim pomičbu kazaljke po oknima dolazi do čudesne treperitbe, a ukazano mi je da moja VGA plohica ne mora djelovati u medjučipka načinu rada poput Amige. Treperitba se ukazuje i kada putem slovišta obavljam pomičbu značke. Kušao sam putem zbirnika za Intelov strojni jezik izvršiti smotru svih osmeraca na stogu, ali tom činidbom nisam mogao naći omašku.

Da li se možda prepunio medjutampon mog Cherry slovišta? Da li je to usljed neopstojnog munjovoda? Zašto je sve primjerno kada upotrebljavam moj Kempston svesmjer?

Hinim tražiti naputak od Borlandovog ureda za skrb uporabitelja njihovih uslužnika u svezi ove nedaće, za koju se nadam da je samo napudbene osobnosti. No, ostavljam ovo i na ovom priopćajnom sustavu u nadi da će mi neko čeljade pomoći.