PARODIJE

VEDRI DUH

Oženio se princ prelijepom princezom ali princeza neće seks, te on odluči da ode kod dvorske vještice da mu spravi kakav ljubavni napitak. Kaže vještica:- "Da bih napravila ljubavni napitak potreban mi je jedan sastojak koji moraš ti osobno donijeti. Preko sedam mora i sedam gora ima jedna pećina u kojoj živi jedan strašni zmaj. Moraš ga ubiti i kada ga  rasporiš iz njega će izaći medvjed.Kad rasporiš medvjeda iz njega će izaći vuk, iz vuka lisica, iz lisice zec, iz zeca golub iz goluba vrabac. E kad rasporiš vrapca u njemu ćeš pronaći jedno malo jaje. To mi je jaje neophodno za pripremu ljubavnog napitka!"

Pošto je princ žestoko riješio da "zvekne" princezu opremi on ekipu te krenu na put. Poslije 4-5 godina putovanja preko sedam mora i sedam gora stigne ti on, napokon do pećine gdje živješe onaj zmaj i onako popižđen od puta i apstinencije krene raditi masakr. Raspori on zmaja,medvjeda, vuka... i sve ostale životinje i kada dođe do vrapca iz njega ispade ono jaje. On ga sav sretan uze i brže bolje krene nazad. Vratio se on poslije 2-3 godine u dvorac, preda vještici ono jaje ali avaj, napitak mora odležati bar godinu dana dok ne sazri. - "Pa kad sam mogao izdržati 7-8 godina, izdržat ću još i ovu jednu", pomisli princ i ode se odmoriti i pripremiti za dugo iščekivani trenutak seksa sa princezom.

Kada je prošla godina ode on kod vještice i ona mu dade bočicu sa ljubavnim napitkom i reče: - "Da bi napitak imao što bolji efekt moraš sve učiniti kako ti kažem. Pripremi jednu gala večeru na kojoj ćete biti samo princeza i ti. Kuharima naredi da sva slana jela malo više zasole, a slatka više zaslade. Ispred princeze stavi bokal vode ili vina, a malo dalje iza bokala, da se ne vidi, postavi ovu bočicu sa ljubavnim napitkom. Kada se princeza bude najela, silno će ožednjeti, te kada se maši za bokal ugledaće bočicu sa ljubavnim napitkom i poželjeće da vidi što je to. Ti budi u pripravnosti, pa kada se ona nagne preko stola da dohvati bočicu sa ljubavnim napitkom, ti joj se prikradi zguza te je dobro kresni!!!!"