NOSTALGIJA

VEDRI DUH

Već dugo lajkujem jednu malu. Ima dugačke statuse, kratku pamet, čaroban profil i zgodnu sliku. Primijetio sam da ni ona nije ravnodušna. Vrlo često mi kaže kako voli moj dugački popis prijatelja, ili kako mi je dobar najnoviji link...

I izašli smo par puta. Na Chat.. Znate, to vam je ono mjesto, desno od profil slike, preko puta aplikacija. Moram priznati da sam bio oduševljen. Istina, pričamo različitim jezicima, ali ljubav ne poznaje barijere. Počeo sam učiti. U početku su mi teško išli nepravilni glagoli BTW, WTF, OMG...ali zato briljiram sa LOL, BWE i XEXE. Vremenom je i ona mene počela lajkati. Jednom smo čak izašli i na MSN. Tamo je mirno i tiho, i mogli smo pričati bez bojazni da nam neko gleda profile!

Lijepo nam je. Izlazimo svaku večer, družimo se, razmjenjujemo slike i linkove. Iskren da budem, razmišljam o svadbi. Zakupit ću cijeli Chat, svi ćete biti pozvani! Svirat će nam najbolji glazbenici sa Youtube-a, a na meniju će biti samo specijaliteti i pikanterije: najsvježiji proizvodi sa Farmvilla i Fishvilla!! Notifikaciju svog povijesnog "DA" ostavit ću na statusu, neka svi vide da sam našao sreću u životu! I ona je obećala isto! Kupit ćemo divan stan u Yovillu, a ja ću dobiti dobar posao u Mafia Wars-u, pa ćemo imati od čega živjeti!

Naši prijatelji dolazit će nam u goste redovno, a za njih ćemo otvoriti posebnu grupu, da imaju gdje da se smjeste. Mrzit ćemo sve koji nas hejtuju, a lajkovati sve koji nas vole..Zajedno!

Obećavam da ću joj biti vjeran, da neću lajkati sličice drugih, i da neću s drugima izlaziti na Chat...

Djecu ćemo praviti u Photoshop-u, i živjeti sretno sve dok traje Facebook...ili dok nam ne ukinu profile!!