NOSTALGIJA

VEDRI DUH

Kad pogledaš, već je šest popodne; kad pogledaš već je petak; kad pogledaš, mjesec je gotov, kad pogledaš, godina je gotova; kad pogledaš, prošlo je 50, 60 i 70 godina! Kad pogledaš više ne znamo gdje su nam prijatelji. Kada pogledate, izgubili smo ljubav našeg života i sada je prekasno da je vratimo.

Nemojte prestati raditi nešto što volite zbog nedostatka vremena. Nemojte prestati imati nekoga uz sebe, jer vaša djeca uskoro neće biti vaša i morat ćete nešto učiniti s tim preostalim vremenom, gdje će jedino nedostajati prostor u kojem možete uživati samo uz uobičajene prijatelji. To vrijeme koje se nažalost ne vraća.

Morate izbrisati "POSLIJE ili KASNIJE ..."

"KASNIJE ..." nazvat ću te,

"KASNIJE ..." ja znam,

"KASNIJE ..." ja kažem,

"KASNIJE ..." mijenjam se.

Ostavljamo sve za "Poslije" kao da je "Poslije" bolje. Zašto to ne razumijemo?

"KASNIJE ..." kava se hladi,

"KASNIJE ..." mijenja se prioritet,

"KASNIJE ..." čar se gubi,

"KASNIJE ..." uskoro postaje prekasno,

"KASNIJE ..." nostalgija prolazi,

"KASNIJE ..." stvari se mijenjaju,

"KASNIJE ..." djeca rastu,

"KASNIJE ..." ljudi stare,

"KASNIJE ..." nakon dana je noć,

"KASNIJE ..." život je gotov.

Ne ostavljajte ništa za "poslije" jer čekajući na "poslije" možete propustiti najbolje trenutke, najbolja iskustva, najbolje prijatelje, najveće ljubavi. Zapamtite da bi "poslije" moglo biti kasno. Dan je danas! NISMO VIŠE U DOBI DA BILO ŠTO ODGAĐAMO.

Nadam se da ćete imati vremena pročitati i zatim podijeliti ovu poruku ili je ostavite za "Kasnije" i nikada je nećete podijeliti!

 

OSTANITE SVOJI