NOSTALGIJA

VEDRI DUH

Naučite li kako da prepoznate i oslobodite skrivenu moć vlastite podsvijesti, u svoj ćete život unijeti snagu, bogatstvo, zdravlje, sreću i zadovoljstvo.  Nema potrebe da je stječete, moć je već u vašem posjedu. Valja samo ovladati načinom njene upotrebe, shvatiti je i pravilno upotrijebiti u svim segmentima života.

U dubinama vaše podsvijesti nalaze se beskrajna mudrost, bezgranična moć, izvor svega što vam je potrebno, valja samo otkriti ih, razviti, iznijeti na svjetlost dana. Prepoznajte mogućnosti koje leže u vašem duhu, udahnite im oblik i one će krenuti u svijet. Ukoliko svoj duh otvorite , bezgranična inteligencija unutar vaše podsvijesti otkriće vam sve što želite da saznate, u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Ukazati će vam se nove misli, nove ideje koje će vas odvesti u nova otkrića, osposobiti vas da stvorite nova umjetnička i praktična djela. Pored toga, bezgranična inteligencija smještena u podsvijesti pokazati će vam put ka potpuno novim, dosad nepoznatim istinama i saznanjima.

Otkriće vam savršenstvo izražavanja i pokazati stvarno mjesto u životu. Uz pomoć podsvjesne mudrosti biti ćete u stanju da privučete idealnog životnog suputnika ili poslovnog suradnika. Pronaći ćete pravog kupca za kuću ili automobil, stvoriti ćete dovoljno materijalnih sredstava i steći slobodu da budete, idete i radite ono što želite.

Vaše je pravo da otkrijete unutrašnji svijet misli, osjećanja, snage, svjetlosti, ljubavi i ljepote. lako nevidljive, njegove su sile veoma moćne.

U podsvijesti se nalaze rešenja svih problema, uzroci svih događaja. Oslobodivši skrivene moći, ovladati ćete potrebnim silama i mudrošću koje će vas odvesti u blagostanje, sigurnost, sreću i zadovoljstvo.

Vidio sam kako moć podsvijesti vraća snagu osakaćenima, osposobljava ih da ponovo pronađu zdravlje, smisao i zadovoljstvo. Čudotvorna iscjeliteljska moć podsvijesti u stanju je da izliječi poremećeni um i slomljeno srce, da raskine materijalne i fizičke lance svih vrsta.

Vaša snaga je u vama, nemojte ju zanemariti !

Jedna od najsnažnijih i najčitanijih knjiga za samopomoć ikad napisanih, "Moć vaše podsvijesti", autora Joseph Murphyja istinska je klasika. Više od milijun ljudi osjetilo je blagostanje njezinih moćnih savjeta; prevedena je na brojne jezike.

Što nam nudi Joseph Murphy:

Mojim cjelokupnim životom upravlja princip ispravnog djelovanja. Opću premisu temeljim na vječnim istinama i znam, osjećam i vjerujem da moja podsvijest reagira u skladu sa prirodom mojih svjesnih razmišljanja. Podsvijest ima odgovor i ovog trenutka mi ga nudi. Zahvalan sam joj jer beskrajna mudrost podsvijesti poznaje samu suštinu stvari.

Moje tijelo i svi njegovi organi tvorevina su beskrajne mudrosti moje podsvijesti koja zna kako da me iscijeli. Stvorila je tkiva, mišiće i kosti moga tijela, sada pristupa preobražavanju svakog atoma moga bića u skladu sa prvobitnim savršenim obrascem. Zahvalan sam joj za iscjeljenje koje mi, osjećam, donosi. Čudesno je djelo stvaralačke inteligencije u meni.”

Svaka Vaša misao djeluje na Vaše tijelo i duh kao otrov ili lijek. Izbor je na Vama.

Vrata sreće
Kad nam se zatvore vrata sreće, otvore se druga, ali često toliko gledamo u ona zatvorena vrata da druga i ne primjećujemo.

Osmijeh
Ne idite za izgledom, može zavarati. Ne jurite za bogatstvom, može nestati. Slijedite onoga tko Vas čini radosnim, jer je često potreban samo jedan osmijeh da nam uljepša dan.

Čežnja
U životu postoje trenuci kad Vam netko toliko nedostaje da ga poželite izvući iz svojih snova i zagrliti u stvarnosti.

Život
Sanjajte što želite sanjati, idite kamo želite ići i budite što želite biti, jer samo je jedan život i samo jedna prilika da učinite sve što želite učiniti.

Put
Imajte dovoljno sreće da budete nježni, dovoljno izazova da budete jaki, dovoljno tuge da budete suosjećajni i dovoljno nade da budete sretni.