LEKSIKONI

VEDRI DUH

Djevojački ugovor - Prije sklapanja braka djevojka svakako mora potpisati ovaj ugovor

DJEVOJAČKI UGOVOR

Ja, dolje potpisana, prihvaćam da...

1) U malo vjerojatnoj situaciji da ne svršim kada se pijan strovališ na mene i pumpaš me pet minuta (šišteći pri tom kao neki matori astmatičar), ljubazno ću odglumiti orgazam. I to na vrlo uvjerljiv način, uzdišući "Kakvo dobro tucanje" i sl., i zavijajući kao mačka u veljači.

2) Ako mi Tvoja majka pokaže neke slike iz Tvog djetinjstva, kao one sa tetkinih svadbi na kojima si uredno zalizan kao da su Te krave lizale, neću to nikako komentirati. Nikada. Niti ću Te gledati tako da se na bilo koji način shvati da su slike živi užas.

3) U potpunosti se slažem da je ženina primarna uloga da bude kriva. Prema tome, kad razvališ palac o dio namještaja ili Tvoj tim izgubi utakmicu, prihvaćam da - po nekoj kompleksnoj znanstvenoj formuli nedokučivoj za ženski mozak - to bude moja krivica. Cak iako nisam bila prisutna.

4) Kad god budem ćaskala sa svojim prijateljicama, pričat ću im sa strahopoštovanjem kako si pravi pastuh u krevetu s "alatkom" abnormalnih dimenzija.

5) Spominjat ću to podjednako i Tvojim prijateljima. Stalno.

6) Poslije tucanja (o kojem se nikada neću izražavati kao o "vođenju ljubavi") neću očekivati niti tražiti da me maziš i miluješ satima dok Ti ruka ne otpadne. Niti ću dozvoliti da Ti moja kosa na bilo koji način zagolica lice.

7) Apsolutno nikad neću tepati Tvom penisu.

8) U krevetu ću biti apsolutno prilagodljiva da isprobam svaku pozu koja Ti padne na pamet. Naročito one gdje ja sve radim, a Ti samo ležiš i ceriš se.

9) Nemilosrdno ću ispitati sve svoje zgodne prijateljice i izvijestiti Te da li neka od njih pokazuje i najmanju biseksualnu zainteresiranost. Onda ću ih pozvati kod nas na večeru... i sakriti im ključeve od auta tako da moraju prenoćiti kod nas.

10) Nakon sto raskinemo, nikada neću spavati ni sa jednim od Tvojih prijatelja ili kolega. Niti sa bilo kim drugim koga poznaješ. Ili ces eventualno upoznati jednog dana. Uopće, ako mi neki muškarac i pokusa prici, svečano ću mu izjaviti da su mi, nakon Tebe, svi drugi muškarci nezanimljivi.

11) Potpuno prihvaćam činjenicu da su mehanički objekti kao auto, kompjuterske igre i daljinski upravljači, iznad skromnih mentalnih moći žene. Ispala bih smiješna u pokušaju da ih koristim pa to prepuštam Tebi do mile volje. Sa izuzetkom pegle i mašine za pranje veša, naravno.

 

Potpis: _____________________
Datum: _____________________