LEKSIKONI

VEDRI DUH

Kad bi muškarci uređivali ženski časopis, na pitanja čitateljki o seksu stizali bi sljedeći odgovori:

PITANJE: Moj suprug želi probati seks u troje sa mnom i s mojom sestrom.
ODGOVOR: Suprug vam je očito vrlo odan. Ne može vas se zasititi, pa želi isprobati i najbolju poslije vas - vašu sestru. To nipošto nije problem, čak naprotiv, porodica će time postati prisnija. Zašto ne biste uključili i neke sestrične? Ako se i dalje dvoumite, dopustite mu da ode s nekom od vaših rođakinja, kupite mu lijepi, skupi poklon, skuhajte mu fini ručak i ne spominjite taj oblik njegova ponašanja.

PITANJE: S mojim suprugom nikad nisam doživjela orgazam.
ODGOVOR: Ženski orgazam je mit ustoličen od strane militantnih feministkinja koje mrze muškarce. Kao takav, opasan je za porodično zajedništvo. Nemojte ga nikad više spominjati svom suprugu i pokažite mu svoju ljubav s nekim lijepim, skupim poklonom i slasnim skuhanim zalogajem.

PITANJE: Moj suprug neprestano traži oralni seks.
ODGOVOR: Udovoljite mu. Sperma nije samo sjajnog ukusa, već ima i samo 10 kalorija u jednoj kašikici. Hranjiva je, pomaže da očuvate figuru i daje izuzetan sjaj vašoj koži. Zanimljivo, ali to muškarac dobro zna. Njegova je ponuda za oralni seks potpuno nesebična, jer oralni seks je za muškarca ekstremno bolan. On tako samo pokazuje koliko vas voli. Najbolje što možete učiniti je da mu zahvalite, kupite lijepi, skupi poklon i skuhate fini ručak.

PITANJE: Moj suprug previše često provodi noći sa svojim muškim društvom.
ODGOVOR: To je posve normalno ponašanje i treba ga poticati. Muškarac je lovac i mora se dokazivati među drugim muškarcima. Daleko od bilo kakvog zadovoljstva, noć s dečkima je vrlo stresna i povratak kući je pravo olakšanje za vašeg partnera. Pogledajte samo kako je raznježen i sretan kad se vrati svom stabilnom domu. Najbolje što možete učiniti je da mu kupite lijepi, skupi poklon, skuhate mu fini ručak i ne spominjete taj oblik njegova ponašanja.

PITANJE: Moj suprug ne zna gdje se nalazi moj klitoris.

ODGOVOR: Vaš klitoris nije briga vašeg supruga. Ako se morate igrati s njim, činite to u svoje slobodno vrijeme. Da biste pomogli porodični proračun, možete se i snimiti kamerom dok to radite pa potom traku prodavati na buvljaku. Krivnju zbog sebičnosti ublažit će kupovina lijepog, skupog poklona i spremanje slasnog obroka za vašeg dragog.

PITANJE: Mog supruga ne zanima predigra.
ODGOVOR: Predigra je za muškarca vrlo bolna. To znači da ga ne volite dovoljno, jer zašto bi se inače morao toliko truditi da vas dovede u pravo raspoloženje. Napustite sve želje u tom području i iskupite se kupovinom skupog i lijepog poklona, te kuhanjem finog ručka.

PITANJE: Kako da znam kada sam spremna za seks?
ODGOVOR: Pitajte svog dečka, on će znati kada je pravi trenutak. Kada su ljubav i seks u pitanju, muškarci su puno odgovorniji, budući da nisu emotivno konfuzni kao žene. To je dokazana činjenica.

PITANJE: Trebam li se upustiti u seks na prvom izlasku s nekim?
ODGOVOR: Da. I prije, ako je moguće.

PITANJE: Što se zapravo događa tokom čina vođenja ljubavi?

ODGOVOR: To u potpunosti ovisi o muškarcu. Važno je da zapamtite da morate raditi ono što vam on kaže bez ikakvih zapitkivanja. Ponekad od vas može tražiti i stvari koje vam se isprva čine malo čudnima. Svejedno ih učinite.

PITANJE: Koliko bi dugo trebao trajati čin vođenja ljubavi?
ODGOVOR:: Ne postoji prosječno vrijeme, ali sve iznad dvije minute je dobro. Ukoliko seks traje kraće od toga, vrlo vjerojatno vi požurujete svog muškarca. Nakon što je vaš partner završio s vođenjem ljubavi, dobit će prirodnu želju da vas naglo ostavi i ode sa svojim prijateljima igrati golf. Ili se posveti nekoj drugoj aktivnosti, kao na primjer odlasku do kavane s društvom u cilju konzumiranja velikih količina alkohola i pokretanja intimne diskusije s ekipom. Nemojte se osjećati izostavljenom dok ga nema, nađite si posla perući mu rublje, čisteći mu stan ili čak možete otići i kupiti mu skupi poklon. Vratiće se kad bude spreman.