LEKSIKONI

VEDRI DUH

Iz razloga primjene mjera zdravstvene i socijalne skrbi jebači se kategoriziraju prema kriterijima i mjerilima utvrđenim Pravilnikom donesenim od strane nadležnog Ministarstva. Ova kategorizacija je podobna i za primjenu u sustavu korištenja i unaprjeđenja ljudskih potencijala u državnoj ili privatnoj tvrtki ili u drugim situacijama te za ostvarivanje prava na određene benefite predviđene posebnim propisima.

Na temelju članka 69. Zakona o seksualnoj politici i narodnom zdravlju (NN br. 13/01) Ministar za seksualne poslove i planiranje donosi

 

P R A V I L N I K

O KATEGORIZACIJI JEBAČA

 

Članak 1.

Radi primjene mjera zdravstvene i socijalne skrbi ovim Pravilnikom utvrđuje se kategorizacija jebača.

Članak 2.

Jebači se kategoriziraju kako slijedi:

1. Nesposoban (sto posto). Niti hoće niti može. Izgubljen slučaj. Kurac mu služi samo za pišanje. Sklon literaturi i znanstvenom radu. Podoban za savjetnika. Rehabilitacija nemoguća.

2. Povjesničar. Želi ali ne može. Piše o prošlim događajima u kojima je nekad sudjelovao. Piše memoare. Nema rehabilitacije.

3. Lingvist, jezičar, degustator. Radi po ukusu. Kompenzira se erotskim romanima. Nema rehabilitacije.

4. Djelomice sposoban. Jebe samo uz tuđu pomoć. Obvezno dojebavanje uz stručne osobe. Pročitao dvije knjige o životu. Potrebna stručna terapija. Moguća djelomična rehabilitacija.

5. Mjesečar, jebe jednom mjesečno i to kad primi plaću. Ostale dane jeben. Hrani se Sportskim Novostima. Rehabilitacija moguća uz specijalnu socijalnu pomoć.

6. Ročnik. Jebe po Standardnom operativnom postupku te po naredbi nadređenog. Krajnji domet u literaturi - Priručnik za minere. Rehabilitacija moguća po isteku vojnog roka - pogledati vojni pravilnik.

7. Vikendaš. Jebe samo u vrijeme tjednih odmora i samo u samoobrani. Čita samo ako mora. Za oporavak potrebna specijalna terapija.

8. Nadničar. Jebe svaki dan, a može i honorarno - ovisno o radnim uvjetima.

9. Super jebač. Idealan muškarac. Jebe u svim prilikama i pod različitim okolnostima. Menzes i slične izgovore ne prihvaća. Ima propuh u glavi i čelik u gaćama. U životu nije pročitao ni jednu knjigu. Glup k'o kurac.

10. Seksualni manijak. Nepismen. Jebe sve: muško, žensko, staro, mlado, sve što gmiže, leti i pliva. Pravo na tuđu pomoć prema odredbama ovog pravilnika imaju grupe od IV do VII, a jebački staž se računa beneficirano i to u dvostrukom trajanju. U žalbenom postupku provjera sposobnosti izvršit će se pod otežanim uvjetima jebanja.

Članak 3.

Danom stupanja na snagu ovog pravilnika prestaju važiti bilo kakve olakšice za seksualne invalide koje su temeljem ranijih popusta imali.