LEKSIKONI

VEDRI DUH

Gospođama, gospodičnama, damama, suprugama, djevojkama, zaručnicama i svim drugim ženama:

01. Dok gledamo telku, recite sve što želite, ali isključivo za vrijeme reklama.

02. Kristofor Kolumbo nije trebao smjernice za vrijeme vožnje, pa ne trebamo ni mi.

03. Kada želiš nešto, dovoljno je da to i zatražiš. Da pojasnimo jednu stvar: Mi smo JEDNOSTAVNI! Mi ne razumijemo nikakva suptilna i indirektna pitanja! Muškarci NISU čitači misli. Mi ne razumijemo kad nam nešto pokušavate reći! JEDNOSTAVNO TO RECITE!

04. Mi smo JEDNOSTAVNI! Kada te zamolim da mi dodaš kruh, mislim upravo to - da mi dodaš kruh! Time ti ne predbacujem što kruh nije na stolu. Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti predbacivanja. Mi smo stvarno JEDNOSTAVNI!

05. Bilo šta što smo rekli prije 6 mjeseci je nedopustivo kao argument. Zapravo, svi naši komentari postaju nevažeći nakon 7 dana.

06. Ako ste si umislile da ste predebele, možda stvarno i jeste!. Nemojte nas to onda pitati.

07. Ako postavite pitanje na koje ne želite odgovor, nemojte se čuditi kada dobijete odgovor koji niste htjeli ćuti.

08. Mi smo JEDNOSTAVNI! Ponekad ne mislim samo na tebe. To nije ništa strašno. Molim te da se navikneš na to. Zato te molim da me ne pitaš na što mislim, ako nisi spremna razgovarati o politici, ekonomiji, filozofiji, nogometu, alkoholu, sisama, guzicama ili autima.

09. Mi smo JEDNOSTAVNI! Nema nikakvog smisla da me pitaš na što upravo mislim! 96,5 posto vremena muškarci misle na seks! Ne, mi nismo opsjednuti, to je jednostavno jedna stvar, koja nam pričinjava najveću radost! Ženske grudi postoje da bi se u njih buljilo. Nemojte to pobogu pokušavati promijeniti.

10. Petak/subota/nedjelja = puno žderati = prijatelji = nogomet na televiziji = pivo = loši maniri. To ti je kao puni mjesec ili plima i oseka - jednostavno neizbježno!

11. Kupovina mi ne pričinjava nikakvo zadovoljstvo i nikad, baš nikad neće!

12. Kada idemo negdje van, nama je u redu sve što obučete na sebe, stvarno.

13. Imaš dovoljno odjeće i obuće. Plač je ucjena! Da sam sebe dovedem do financijske propasti nije nikakav dokaz moje ljubavi prema tebi!

14. Većina muškaraca ima 3 para cipela. Ponavljam: mi smo JEDNOSTAVNI! Ne znam odakle ti ideja da ja mogu znati koji ti od tvojih 30 pari cipela najbolje stoji.

15. Jednostavni odgovori poput Da ili Ne su sasvim normalni i uobičajeni odgovori na pitanja koja postavljate!

16. Nemojte nas mučiti svojim problemima, osim ako stvarno želite da ih riješimo. Jer mi to radimo, rješavamo probleme. Za sažaljenje imate svoje prijateljice.

17. Možete nas ili pitati da nešto uradimo ili kazati kako želite da bude urađeno. Ne oboje. Ako već znate kako nešto uraditi najbolje, onda to sami i uradite.

18. Glavobolja koja traje 8 tjedana nije glavobolja! Idi doktoru!

19. Svi muškarci vide samo 16 boja, kao default podešavanja Windows-a!! Trula višnja i kajsija su voće, a ne boja! Pojma nemamo što vam je to sljezova boja.

20. Mi volimo pivo kao što vi volite ručne torbice. Vi nas ne razumijete; ne razumijemo ni mi vas!

21. Ako pitamo što nije u redu, a vi kazete "ništa", mi ćemo se ponašati kao da je sve u redu. Znamo da lažete, ali ‘ko će se sada boriti za istinu…

22. Nemoj me pitati da li mi se sviđaš! Kada ne bi bilo tako, ja ne bih više bio tu gdje jesam!

23. Naučite koristiti WC dasku. Odrasle ste djevojke. Ako je gore, spustite je dole. Nama je potrebna gore, vama dole. Mi se ne žalimo što je vi ostavljate dole.

24. Ako nešto što smo mi rekli može biti interpretirano na dva načina, a jedan od tih vas čini ljutima ili povrijeđenima, znajte da smo mi zapravo mislili ono drugo.

25. I na kraju osnovno pravilo: U slučaju najmanje nedoumice, dileme ili sumnje, o čemu god se radilo, uzmi uvijek ono najjeftinije ili najjednostavnije!!!

MI SMO STVARNO JEDNOSTAVNI!!!