LEKSIKONI

VEDRI DUH

Novo! Od danas, zbog ogromnog interesa, u našem lokalnom centru otpočinjemo i s nastavom za žene! Zbog insistiranja muškaraca - partnera naših polaznica, tečaj moraju pohađati sve žene.

Sat 1 - Kako otići do trgovine i vratiti se samo sa kruhom i mlijekom, za manje od 45 minuta, uz redukciju količine novca u novčaniku.

Sat 2 - Da li je izvodljivo kupiti manje od dva para cipela mjesečno? Slajd prezentacija sa fotografijama neuhranjene djece i krokodila iz Afrike. (krokodili su također neuhranjeni)

Sat 3 - Kako koristiti WC-šolju bez zakeranja. Serija kratkih uputstava uz praktičnu vježbu: Ako je daska podignuta, spustiti je dole - i gotovo! Zar je to toliko teško?. Besplatna brošura s ilustracijama.

Sat 4 - Fundamentalne razlike između dobro i loše spremljenog ručka. Primjeri - video sekvence: trovanje hranom - posljedice koje izaziva kod vašeg partnera i neuspješno izvedeno trovanje hranom - posljedice koje to izaziva kod žene.

Sat 5 - Zdravlje: tuširanje može trajati kraće od 40 minuta, suknja može biti i duža od koljena kada je napolju -5 stupnjeva. Vježbe tuširanja uz prisustvo partnera. Zabranjeno unošenje video opreme.

Sat 6 - Programiranje video-rekordera. Serija praktičnih vježbi. Rezervni video-rekorderi osigurani u dovoljnim količinama.

Sat 7 - Programiranje video-rekordera. Vježbe koncentracije i disanja.

Sat 8 - Programiranje video-rekordera - napredni tečaj: Sada kada smo naučili kako da programiramo video-rekorder, hajde da naučimo kako da prije snimanja ubacimo praznu kasetu u njega!. Pokazna vježba. Osigurano je dva sanduka video kaseta i nekoliko kompleta prve pomoći.

Sat 9 - Zamjena automobilske gume - kako to učiniti bez zaustavljanja drugih automobila i pružanja seksualnih usluga? Studije slučaja sa video-prezentacijom mogućih posljedica promiskuiteta i mapom vulkanizerskih servisa.

Sat 10 - Naučite materinji jezik - čitaj kako je napisano, govori kao što misliš. Kako da izgovorite DA umjesto MOŽDA, kako da izgovorite DA umjesto NE ZNAM . Napredni tečaj za crnke i smeđokose: kako da izgovorite DA umjesto NE. Napredni tečaj za plavuše: kako da PONEKAD izgovorite NE umjesto DAAA! Terapija uvjetovanja hipnozom.

Sat 11 - Treninzi samopouzdanja: kako da se za manje od 18 minuta odlučite za boju haljine, kako da se za manje od pola života odlučite za kog se muškarca udati... Pismeni test, 20 pitanja sa višestrukim izborom (a-b-c). Trajanje testa je ograničeno na 210 minuta. Pilule za smirenje osigurane. Zabranjeno unošenje laka za nokte.

Sat 12 - Vježbe koordinacije: kako govoriti i razmišljati u isto vrijeme. Napredni tečaj: kako govoriti, razmišljati i koračati na štiklama u isto vrijeme. Vježbe u sali, sa audio primjerima, strunjačama i dežurnom medicinskom ekipom.

Sat 13 - Posuđe nakon večere - da li ih treba ostaviti do ujutro ili ih oprati odmah? Fotografije žena koje ne slušaju svoje muževe. Brošura sa crtežima tehnika koji koriste muževi, a koje dovode do takvih fotografija.

Po završetku tečaja žene će biti uručene svojim muškarcima.