LEKSIKONI

VEDRI DUH

Danas je engleski jezik In. Ljudi koji ga govore nepismenoj svjetini djeluju mnogo obrazovanije nego što zapravo jesu i izazivaju divljenje, uslijed nerazumijevanja što dotični govori, po principu - ako ja ne kontam, onda je sigurno nešto mnogo pametno.

Sample 1. CELEBRITY

Tako možemo svakodnevno čuti od raznih poznatih ličnosti kako je njihov attitude da treba nositi kežual aksesoris prilikom branča, a ako ste celebrity važno je da imate personaliti, da budete trendi, ali da umijete plivati u vodama mejnstrima, posjećujete performanse (kako one koji su open, tako i one klozed i viajpi) .

Sample 2.: ŠTO JE 'BRENDING'?

To je kad na AFTER WORK PARTYJU, najčešće poslije ležernije NOVEAU CUISINE u nekom TRENDY i FANCY kafiću, CORPORATE MANAGER naloži svom najboljem HEAD HUNTERU da na TEAM BUILDINGU izabere nekoliko mladih ADVERTISERA, COPYWRITERA, MARKETING FREAKOVA, OPINION MAKERA I TRENDSETTERA. Tada će svi oni, nakon STREAMINGA na CREATIV MEETINGU, između sebe odabrati TEAM MANAGERA, te će na višednevnom BRAIN STORMINGU sa stalnim ONLINE-CONFFERENCOM sa HEADQUARTEROM, uz kratke COFFEE BREAKOVE i lagani FINGER FOOD, od nekog imena ili proizvoda napraviti jedan autentični TRADE MARK.