LEKSIKONI

VEDRI DUH

Za muškarce:

1. Ako planiraš nekome pobiti čitavu obitelj i oteti mu imanje, obrati pažnju i na klinca koji se krije iza bačve. On će ti za 20 godina jebati mater i otet će ti sve.

2. Ako si sredovječni jebač, trudi se da što manje jebeš. U slučaju da baš moraš, opali nekog vrtlara, batlera ili šofera. Služavke nemoj jer je velika šansa da su bar 2-3 tvoje kćerke.

3. Ako si bogat a nisi glavni lik, nemoj se nikako ženiti. Žena će te izjebati za pare .

4. Ako si invalid, boli te kurac, samo se vozikaj okolo. Prohodat ćeš, naročito ako si studirao arhitekturu, a tvoj tadašnji cimer je sad uspješan doktor koji je slučajno specijalizirao te invaliditete. K'o da je znao, jebote.

5. Iako si enormno bogat, što češće idi na tržnicu. I to ne samo kad je sezona, kad god ti padne na pamet. Velike su šanse da ćeš naći ljubav svog života.

6. Ako imaš majku koja te svojim sljepilom ucjenjuje da ne oženiš djevojku koju voliš, otjeraj je u pičku materinu. Pretvara se 100%.

7. Ako si klinac, plači svaki dan i tvoja botoksirana baba će ti kupovati što god hoćeš.

8. Nemoj da siluješ trebe okolo. Završit ćeš u zatvoru a onda će tebe prcati.

9. Plači ponekad, potrebno je.

10. Nemoj biti tvrdoglav, nitko te neće voljeti. A to je u ovakvim serijama jako bitno.

Za žene:

1. Čuvaj nevinost za brak! Ne daj nikome! To će ti otvoriti sva vrata. E sad, ako je u toj seriji i Fernando Colunga onda ne znam što da ti kažem. Njemu ćeš dati kako okreneš. On ne pita, on radi.

2. Nađi debelu frendicu. Ako nađeš neku koja je dobra pica, ona će se družiti s tobom samo da bi ti otela dečka. Sponzoruša jedna.

3. Ne vjeruj najboljem prijatelju. On redovno drka zamišljajući tebe u raznim pozama, a s druge strane ti priča da je gej. Govno.

4. Ako si zla, nemoj se badava zaljubljivati u glavnog lika i pokušavati sve da ga osvojiš. Popušit ćeš u svakom slučaju. I to ne onako kako bi ti željela.

5. Nađi neku kućerinu i tu se zaposli. Prvo će ti baba biti naklonjena, a onda ćeš otkriti da je gazda tvoj davno izgubljeni otac. Tu malo cmizdri i zajebavaj ga, kao nećeš ti pare, ovo-ono. Onda mu uzmi sve, tako mu i treba kad je jebo okolo.

6. Ako si baba, umrijet ćeš.

7. Kad ukradeš neke velike pare, nemoj bježati avionom jer će se srušiti. U stvari, nemoj bježati uopće, uhvatit će te kako god okreneš.

8. Kad god sumnjaš u nešto, pitaj Djevicu od Gvadalupe. Preciznija je od Milana Tarota.

9. Ako ti je neko ostavio dijete na pragu, obavezno ga odgoji i šlepaj se uz njega/nju. Zgrnut ćeš pare 100%.

10. Ako zaglaviš u zatvor, samo se skuliraj. Nevina si, izaći ćeš vrlo brzo.