LEKSIKONI

VEDRI DUH

Emocionalno pijanstvo

Cijelo vrijeme kukate, svim frajerima oko sebe govorite da ih volite, uključujući i strance, pričate o propalim vezama, bivši djevojkama i aktualnim problemima koji vas muče.

Ljutito pijanstvo

Konstantno osuđujete sve oko sebe, započinjete prepirke i svađe i skloni ste prekidu dugogodišnjih prijateljstava i veza.

Nametljivo pijanstvo

Odjednom svima postajete najbolji prijatelj, grlite i ljubite sve oko sebe, ne dopuštate ljudima da odu, jer ne možete ostati sami.

Potrošačko pijanstvo

Sve prisutne u klubu častite pićem, a sljedećeg jutra se budite s praznim novčanikom

Veselo pijanstvo

Slučajno zasvira vaša omiljena pjesma, a vi ste toliko sretni da dijelite zagrljaje svima na vidiku i vrištite kako volite ovu pjesmu i tako sa svakom pjesmom iznova.

Introvertirano pijanstvo

Odlutate daleko od gužve, buljite u jednu točku s ozbiljnim izrazom lica, a ako vam netko i priđe kažete mu da vam ne smeta i neka ode.

Filozofsko pijanstvo

Podrazumijeva duboku analizu smisla života sa svima koji žele slušati, uz vikanje parola kao na primjer "Iskoristite dan!".

Koketno pijanstvo

Osjetljivi ste, želite biti u središtu pozornosti, sa svakom zgodnm djevojkom želite postati prisniji, smatrate se privlačnijim od ostalih muškaraca u vašoj okolini.

Neustrašivo pijanstvo

Nikada ne kažete ne, ponašate se kao da ne postoji sutra, izazivate ljude oko sebe u igrama pijenja.

Pijanstvo s gubitkom pamćenja

Jedna, druga, treća slika objavljena na Facebooku ili Twitteru pomoći će vam rekonstruirati događaje od prethodne večeri.

Tekst preuzet s cosmopolitan.hr