LEKSIKONI

VEDRI DUH

Vjerojatno ste primijetili da je većina dvogodišnjaka fit. Sinulo nam je da je to možda zbog njihove ishrane. Nije skupa, a raznovrsna je i kvalitetna. Zato smo zapisali točno što jedu dvogodišnjaci i došli do fantastične nove dijete sa kojom ćete zajamčeno biti u top formi. Sretno!

Prvi dan

Doručak: Omlet od jednog jaja. Kriška tosta s marmeladom. Prstima pojedite dva zalogaja omleta, ostatak bacite na pod. Pojedite jedan zalogaj tosta, zatim razmažite marmeladu po licu i odjeći.

Ručak: Četiri bojice (bilo koje boje), šaka čipsa i čaša mlijeka. Potegnite tri gutljaja, a ostatak prolijte.

Međuobrok: Štapić, dva novčića od 50 lipa i jedan od 1kn, četiri gutljaja ustajalog piva.

Večera: Ispržite tost i bacite ga na kuhinjski pod.

Drugi dan

Doručak: Pokupite jučerašnji tost s kuhinjskog poda i pojedite ga. Popijte pola bočice ekstrakta vanilije ili pojedite paketić biljne boje.

Ručak: Pola "pulsirajuće ružičastog" ruža za usne i jedna cigareta (mora se pojesti, ne popušiti). Jedna kockica leda po želji.

Međuobrok: Ližite lizalicu dok ne postane jako ljepljiva. Iziđite iz kuće i bacite ju u prašinu. Uzmite natrag i ližite dok ponovno ne bude sasvim čista. Zatim je unesite u kuću i bacite na tepih.

Večera: Kamenčić ili sirovi grah, koji ste čuvali u lijevoj nosnici. Prelijte pire krumpir ledenim čajem. Jedite vilicom.

Treći dan

Doručak: Dvije palačinke s mnogo preljeva. Jedite prstima, koje stalno brišete o kosu. Čaša mlijeka. Popijte pola, zatim čašu napunite palačinkama. Nakon doručka, pokupite jučerašnju lizalicu s tepiha, poližite dlačice i pospremite ju pod jastuk najskupljeg naslonjača.

Ručak: Tri šibice, kikiriki maslac i kruh s marmeladom. Između zalogaja pljujte na pod. Razlijte čašu mlijeka po stolu i posrčite ga.

Večera: Čaša sladoleda, šaka čipsa, nešto vina i kave.

Posljednji dan

Doručak: Četvrt tube kalodonta (bilo koji okus), komadić sapuna, 1 maslina. Prelijte čašu pahuljica čašom mlijeka i dodajte pola šalice šećera. Kad pahuljice omekšaju, popijte mlijeko, a pahuljicama nahranite psa.

Ručak: Pojedite mrvice s kuhinjskog poda i tepiha u trpezariji. Pronađite onu lizalicu ispod jastuka naslonjača i dovršite ju.

Večera: Nekoliko špageta i čaša čokoladnog mlijeka. Ostavite mesnu okruglicu na tanjuru. Za desert - maskara.

Ako ste se strogo pridržavali ove dijete, trebali ste do sada izgubili 4-6 kilograma i nalazite se na oporavku u bolnici, poslije gubitka svijesti trećeg dana. Dijetu možete ponoviti još dva puta tijekom sezone, kombinirajući sastojke. Prijatno i sretno!