LEKSIKONI

VEDRI DUH

Grljenje je zdravo. Pomaže imunološkom sustavu, liječi depresiju, smanjuje stres i potiče san. Djeluje okrepljujuće, pomlađuje i nema neugodnih nuspojava. Grljenje je ništa manje nego čudotvorni lijek.

Grljenje je potpuno prirodno. Organski je, prirodno sladak, bez umjetnih sastojaka, ne zagađuje okoliš, ekološki prihvatljiv i 100 posto zdrav.

Grljenje je idealan poklon. Izvrstan za svaku prigodu, zabavan za darivanje i primanje, pokazuje da vam je stalo, dolazi s vlastitom ambalažom i, naravno, u potpunosti se može vratiti.

Grljenje je praktički savršeno. Bez baterija koje se troše, otporan na napuhavanje, ne goji se, nema mjesečnih plaćanja, otporan na krađu i neoporeziv.

Grljenje je nedovoljno iskorišten resurs s magičnim moćima. Kada otvorimo svoja srca i ruke potičemo druge da učine isto.

Mislite na ljude u svom životu. Postoje li neke riječi koje biste željeli reći? Želite li podijeliti neki zagrljaj? Čekate li i nadate li se da će netko drugi prvi pitati? Molim vas, nemojte čekati! Pokrenite se!

Prema: Charles Faraone, Hagging Is, from Chicken Soup for the Soul