LEKSIKONI

VEDRI DUH

Jedan se korisnik javio službi tehničke podrške.

Tehnička podrška: Izvolite, kako Vam mogu pomoći?

Korisnik: Pa, nakon dosta razmišljanja odlučio sam instalirati Ljubav. Možete li me provesti kroz proces instalacije?

Tehnička podrška: Da, mogu Vam pomoći. Jeste li spremni?

Korisnik: Hm, nisam baš previše tehnički orijentiran, ali mislim da sam spreman. Što trebam učiniti prvo?

Tehnička podrška: Prvi korak je otvoriti svoje Srce. Jeste li locirali Srce?

Korisnik: Jesam, ali tu je trenutno pokrenuto nekoliko drugih programa. Je li u redu instalirati Ljubav dok ovi drugi programi rade?

Tehnička podrška: Koji programi Vam trenutno rade?

Korisnik: Ovako…trenutno su aktivne Prijašnje Povrede, Nisko Samopoštovanje, Zamjeranje i Ljutnja.

Tehnička podrška: Nema problema, Ljubav će postepeno izbrisati Prijašnje Povrede iz Vašeg trenutnog operativnog sustava. Možda će ostati u Vašoj trajnoj memoriji, ali neće više ometati rad drugih programa. Ljubav će s vremenom pregaziti Nisko Samopoštovanje s vlastitim modulom zvanim Visoko Samopoštovanje. Međutim, morate u potpunosti isključiti Zamjeranje i Ljutnju. Ti programi sprečavaju pravilnu instalaciju Ljubavi. Možete li isključiti te programe?

Korisnik: Ne znam kako ih isključiti. Možete li mi reći kako?

Tehnička podrška: Sa zadovoljstvom. Idite u izbornik start i pokrenite Praštanje. Radite to toliko puta koliko je potrebno da Zamjeranje i Ljutnja budu potpuno izbrisani.

Korisnik: OK, napravljeno! Ljubav se sama počela instalirati. Je li to normalno?

Tehnička podrška: Da, ali zapamtite da imate samo osnovni program. Da bi se program nadogradio morate se početi povezivati s drugim Srcima.

Korisnik: Ups! Već mi se javila obavijest o pogrešci. Kaže: "Greška - Program se ne može pokrenuti na vanjskoj komponenti." Što da radim?

Tehnička podrška: Ne brinite. To znači da je program Ljubav podešen za pokretanje na Unutrašnjem Srcu, ali još nije pokrenut na Vašem Srcu. Laički rečeno, to jednostavno znači da morate Voljeti sebe prije nego što možete Voljeti druge.

Korisnik: I, što da radim?

Tehnička podrška: Pokrenite Samoprihvaćanje; zatim kliknite na slijedeće datoteke: Oprostiti sebi, Shvatiti svoju Vrijednost, Priznati vlastita Ograničenja.

Korisnik: Ok, napravljeno.

Tehnička podrška: Sada ih kopirajte u direktorij "Moje Srce". Sustav će prebrisati sve konfliktne datoteke i početi krpati neispravno programiranje. Također, trebate izbrisati Pretjeranu Samokritiku iz svih direktorija i isprazniti Koš za smeće kako bi bili sigurni da je potpuno nestala i da se neće vratiti.

Korisnik: Jesam. Hej! Moje Srce se puni novim datotekama. Smijeh se pojavljuje na mom monitoru i Mir i Zadovoljstvo kopiraju sami sebe u Moje Srce. Je li to normalno?

Tehnička podrška: Ponekad. Nekima treba dulje, ali na kraju sve dođe u pravo vrijeme. Znači Ljubav je sada instalirana i radi.

Jedna stvar prije nego prekinete poziv. Ljubav je besplatan program. Budite sigurni da Ljubav, kao i njezine različite module, dajete svima koje sretnete. Zauzvrat oni će je dijeliti s ostalima i vratiti vam neke cool module natrag.

Korisnik: Hvala, Bože.

Bog/Tehnička podrška: Nema na čemu, uvijek.