LEKSIKONI

VEDRI DUH

Poštovana tehnička podrško,

Prošle godine nadogradila sam se s Dečka na Muža i primijetila izrazito usporavanje ukupnih performansi sustava, posebno u aplikacijama za cvijeće i nakit, koje su pod Dečkom djelovale besprijekorno.

Osim toga, Muž je deinstalirao mnoge druge vrijedne programe, poput romantike i osobne pažnje, a zatim je instalirao neželjene programe poput nogometa, jedrenja i kontinuirane televizije.

Razgovor se više ne pokreće, a čišćenje kuće jednostavno ruši sustav. Pokušala sam pokrenuti program Prigovaranje kako bih riješila te probleme, ali bez uspjeha.

Što mogu učiniti?

Očajna

<(o.O)>

Draga očajna,

Prvo imajte na umu da je Dečko zabavni paket, dok je Muž operativni sustav. Molimo unesite naredbu: "http: Mislila sam da me voliš.html" i pokušajte preuzeti aplikaciju Suze.

Ne zaboravite instalirati ažuriranje programa Krivnja. Ako ta aplikacija radi kako je zamišljeno, Muž bi tada trebao automatski pokrenuti aplikacije Nakit i Cvijeće, ali zapamtite - prekomjerna upotreba gore navedene aplikacije može uzrokovati da Muž zadano postavi Mrzovoljnu tišinu, Vrtnu šupu ili Pivo.

Pivo je vrlo loš program koji će preuzeti Glasno hrkanje beta verzije.

Što god učinili, NE instalirajte Svekrvu (ona pokreće virus u pozadini koji će na kraju preuzeti kontrolu nad svim resursima vašeg sustava).

Također, ne pokušavajte ponovno instalirati program Dečko. To je nepodržana aplikacija i srušit će Muža.

Ukratko, Muž je izvrstan sustav, ali ima ograničenu memoriju i ne može brzo naučiti nove aplikacije. Također nastoji bolje raditi izvršavajući jedan po jedan zadatak. Možete razmisliti o kupnji dodatnog softvera za poboljšanje memorije i performansi. Preporučujemo Hranu i Vruće donje rublje.

Sretno,

Vaša Tehnička podrška