IZJAVE

VEDRI DUH

Senzacionalno: Sveti kondomi za bezgrešan sex
"Najnovije iz naših labaratorija: Sveti kondom za bezgrešni sex!

Napravljeni od najsuvremenijih materijala koji su atestirani i preporučeni od svih religija, ovi kondomi omogućavaju bezgrešan sex prije braka. Dostupni su u svim bojama, veličinama, aromama i religijama.
Obratite pažnju na to da svaki kondom na sebi ima žig Pop Servisa i hologram. Kupujte samo od ovlaštenih prodavaca. Upotreba plagijata - kondoma bez atesta koji su nešto jeftiniji vodi grešnom seksu koji je drastično skuplje okajati.
Bolje spriječiti nego liječiti!

Uskoro se mogu očekivati i kondomi za bezgrešno varanje u braku*.
* čuvaju samo od gnjeva Božjeg, za bijes partnera morate brinuti sami u slučaju da budete uhvaćeni."

Sveti kondomi s'rupom - za bezgrešno začeće

"Naši popovi pronalazači su reagirali na nekoliko stotina tisuća pisama i molitvi u kojima su vjernice molile da im nekako omogućimo da bezgrešno ostanu u blaženom stanju.
Naši kreativni suradnici su unaprijedili provjereni proizvod "Sveti kondom za bezgresni sex" svetom rupom koja omogućava začeće. Poslednji testovi na svinjama i ateistima su u toku i planiramo da "Sveti kondom za bezgrešno začeće" uskoro atestiramo i pustimo u prodaju."

Pribor za bezgrešno samoubojstvo

"Pop Servis je poslije dugih pregovora s bordom svetih dioničara odlučio ponuditi novu liniju proizvoda: sveti pribor za bezgrešno samoubojstvo.
U našoj novoj liniji proizvoda će se, između ostalih, naći:
- Sveta municija u više kalibara, za pušku i pištolj
- Sveti "Uradi Sam" paket sa svetim konopom i uputstvom za vezivanje omče
- Sveta omča
- Sveti mišomor
- Sveta zavjesa za bezgrešno skakanje kroz prozor

Svi proizvodi su provjereno efikasni i imaju atest većine religija za potpunu bezgrešnost."
Napomena:
1) Sveti pribor za samoubojstvo nije namijenjen ubojstvima drugih, te ona moraju biti posebno okajana nezavisno od korištenih sredstava
2) Preporučujemo da prije samoubojstva avansno okajete nekoliko ubojstava, za slučaj da tom prilikom igrom slučaja stradaju nedužni ljudi

Sveto kamenje za bezgrešno kamenovanje

"Najnovija linija proizvoda Pop Servisa posvećena je svima vama koji želite da ljubav prema Bogu i bližnjem svom izrazite kroz bol.
Sveto kamenje za bezgrešno kamenovanje je provjereno efikasno i 100% bezgrešno. Takođe je ergonomskog oblika, te savršeno leži u ruci. Revolucionarni oblik Pop-Servis kamenja za rezultat ima lakoću rukovanja i povećanu preciznost i do 80 %.
Kako slika vrijedi više od tisuću riječi, pogledajte šta imamo u ponudi:"

Model "Riješite stvar jednim kamenom"
"Brzo i efikasno rješava Vaše probleme. Ima najbolji odnos cijena/efikasnost."

Model "Kamenujte na sitno"
"Iako ne toliko učinkoviti kao naš model "Riješite stvar jednim kamenom", kamenje za na sitno je izuzetno pristupačno što ga čini idealnim izborom za amatere i početnike u kamenovanju."

Model "Bolne rane"
"Ovo kamenje ima posebnu high-tec formu koja dokazano proizvodi najviše bola po kilogramu kamena."

Model "Kršćanska ljubav"
"Ovaj multi-talent među kamenicama je idealan kako za kamenovanje kršćana, tako i za upotrebu od strane samih kršćana.
Posebno se preporučuje za kamenovanje kršćana mazohista, koji neće uživati samo u bolu, nego će istovremeno doživljavati i duhovnu ekstazu."

Model "Voodoo"
"Za sve vas koji naginjete ezoteričnim tajnama i želite pobjeći od klišea, kamenje "Voodoo"."

Model "Kamenovanje s porukom"
"Ukoliko mislite da sam čin kamenovanja ne može iskazati sve Vaše misli, ovo je pravi model za Vas. Uz širok izbor najtraženijih natpisa moguće je poručiti i kamenje sa natpisom po želji(1).

(1) Minimum za narudžbe sa custom natpisom je 7 kg

Sveto kamenje, serija "Tolerancija"

"Specijalno za razne Parade Ponosa, predstavljamo 2 nova modela Svetog Kamenja. Nova serija "Tolerancija" dostupna je u 2 modela, u zavisnosti od Vašeg seksualno-političkog opredjeljenja".
Specijalan popust za nevladine organizacije.*

* za narudžbine preko 10.000 komada

USKORO: Posna svinjetina

"Posle dugih istraživanja, naši svećenici znanstvenici su sa višim instancama i svinjarima pronašli način za proizvodnju modificirane posne svinjetine!
Svinjetina koja nosi žig "Pop Servis approved" je odobrena za korištenje u vrijeme posta. Također je odobrena od Alaha i mogu je jesti i muslimani. Ova vrsta svinjetine nije genetski modificirana, već je nastala kombiniranjem čuda gospodnjih i čuda prirode.
Uskoro će se posno meso i mesne prerađevine moći kupiti u župnim i parohijskim prodavaonicama, izabranim mesarama ali i online, u Pop-Servis web shopu."

Nova usluga: Posredovanje u davanju priloga crkvama

"Opće je poznato da novčani prilozi crkvi pozitivno utječu na vaše izglede da dođete do mjesta u raju. Stoljećima su vjernici bili ograničeni na ove pogodnosti samo kod svoje crkve. Više nije tako!
Pop servis Vam omogućava da uložite prilog u crkvu ili crkve koje u danom trenutku (na temelju istraživanja duhovnih okolnosti u svijetu) imaju najviše utjecaja na raspoređivanje mjesta u Raju.
Poput brokera na burzi, naši brokeri na vratima Raja ulažu Vaš teškom mukom zarađen novac (za novac zarađen na grešne načine, pogledajte našu sekciju iskupljivanje i otkupljivanje grijeha) u crkve Bogova koji su u tom trenutku na smjeni, garantirajući Vam maksimalan učinak."

"Mi s Vama, a Bogovi s nama!"