IZJAVE

VEDRI DUH

"Poštovani Uredniče

Već godinama pratim vaš rad i znam da ste jedan od najprestižnijih časopisa o pitanjima vezanim uz gitaru, kao u instrumentalnom smislu, tako i kako svirati. I sam sam gitarista, pa to zasigurno znam. Pišem vam prvi put i nadam se da ćete moje pismo objaviti u vašoj rublici problemi čitatelja.

Moj problem je u tome što sam prije nekog vremena primijetio da me žena vara. Ja sam gitarista i stalno putujem i imam svirke po drugim gradovima i primijetio sam da kad god pozovem ženu uvečer ona nije kod kuće, kad dođem ona uvijek žuri da se prva javi na telefon, stalno je zovu neki muškarci, a u posljednje vrijeme sve češće ide na pice "sa sestrom". O tome mi je pričao jedan moj prijatelj gitarista kad je prije par dana kod mene svratio. Kazao mi da je vidio kod njega za vrijeme svirke na tezgi moju ženu i nekog čovjeka u ne baš "nevinoj" situaciji.

Uostalom svratio je s molbom da mu posudim moje pojačalo. Ja sam mu odgovorio da ću mu ga posuditi ako mi dopusti da se za vrijeme svirke sakrijem iza pojačala i gledam da li će naići moja žena.

Kad je svirka počela čučnuo sam iza pojačala i već poslije prve pjesme sam primijetio da pomalo zuji.

Imam Marshalla MG100HDFX pa me zanima da li je to zujanje mali problem ili ga trebam nositi kod majstora?"