IZJAVE

VEDRI DUH

U početku sam bila uplašena. Bio je širok i vrlo dugačak. Na njemu sam neprekidno išla gore i dole. Stvarno mi se svidjelo. Danas se stalno vozim liftom.

Prvo sam ga stegnula nježno pa onda i malo jače. Bijele tečnosti je bilo sve više i više. Prinijela sam ga ustima. Tečnost je uletjela u moja usta i počela sam da je miješam jezikom. Bio je to čudan i nov ukus za mene. Uskoro, došlo je vrijeme da ispljunem. Tako je bilo kada sam prvi put probala Kaladont.

Osjećam se tako napeto, vrlo vlažno u ovim trenucima kada ti se približavam. Skidam svoje napete gaćice i sami pogledi na tebe donose mi olakšanje! .. Oh moj WC!

Ležao mi je u ruci. Bio je vrlo dugačak i nekako tanak. Vukla sam ga kroz prste dok nisam došla do kraja. Upalila sam ga. Odjednom je očvrsnuo i jedan kraj mu se navlažio. Nakon par vještih pokreta moje ruke, počelo je da kulja sa njegovog kraja. Onda sam uperila šmrk i počela zalijevati.

Znala sam da može da se stavi kako treba. Željela sam to ali nisam znala da li ću uspjeti. Pozvala sam prijatelja. Rekao je da zna kako se to radi i da će me naučiti. Obavio je ruke oko mene i počeo. Nervozno sam ga gledala u ogledalu. Konačno je svršio i polako se udaljio. Osjetila sam olakšanje, znajući da je gotovo. Mrzim kravate.

Obećao je da će biti nježan, da me neće jako boljeti. Krv je šikljala na sve strane. Kad ga je izvadio bio je ogroman. Bio je to moj prvi izvađeni zub!

Čula sam da ti je velik, krut.Da ti ne može stati u hlače, i mogu ti reći da ti je baš super taj...džemper !!!

Izgledala je toplo, mračno, sočno i izazivajuće. Nisam bio siguran što bih sve mogao raditi s njom. Pažljivo sam je raširio da bih bolje vidio što je unutra. Samo sam želio da je prislonim ustima i počnem je jesti. Ipak, prije toga sam sipao i kečap na moju pljeskavicu.

Stojeći sam je molio, sjedeći mi je dala, od otraga sam je polizao, sprijeda pritisnuo, a ipak se nije branila. Oh ti moja mala poštanska marka!

Obožavam te toplu i mokru. Obožavam kada uđem duboko u tebe i osjetim tvoju toplinu. Ne mogu više bez tebe. Volim te moja kado !

Moram priznati da maštam o Tebi i da mi se već dugo sviđaš, zastane mi dah kada te vidim, želim te i jednog dana te moram imati - moj novi BMW Coupe!