HOROSKOPI

VEDRI DUH

Ovaj duhoviti horoskop o seksualnim karakteristikama žena po Zodijaku pisali su muškarci.

 

Ovan

Žena u znaku Ovna je drska i direktno provocira. Nemojte joj dozvoliti da vodi igru. Bezobrazno je svlačite pogledom, zgrabite je i bacite na krevet. Seks mora biti pun eksplozije i strasti, ali nemojte pretjerivati, jer žene Ovnovi ne vole eksperimente i egzibicionizam. I zapamtite da ne vole da seks traje dugo, jer su po prirodi veoma nestrpljive. Čim se zadovolji, ona ustaje iz kreveta. Žena Ovan definitivno ima "najkraći fitilj" i najbrže se oblači.

Bik

Dame rođene u znaku Bika po prirodi su veoma senzibilne, pa morate biti nježni i strpljivi dok ih osvajate. Gledajte ih zaneseno i nemojte prenagljivati u pokušaju da je odvedete u krevet, a svoje strpljenje poslije joj naplatite u postelji. Da bi sve sigurno završilo seksom, pozovite je na romantičnu večeru. Ako idete kod nje, ne pojavljujte se na vratima bez buketa cvijeća i flaše skupocjenog vina. Morate je pripremiti za seks jer kod nje nema ništa na brzaka. Mora se znati red - ona voli zavođenje i predigru. Poslije seksa, još dugo će se privijati uz vas.

Blizanci

S Blizančicom ljubav možete voditi preko telefona, u autu, pa čak i dok pričate. Kod nje ne pale skupocjeni pokloni i grandiozne geste, za nju morate imati dobru priču. Zapamtite: bit će s vama dok god ste joj zanimljivi. Dakle, počnite razgovor koji će probuditi njenu znatiželju, pa ako primijetite da upija svaku vašu riječ, brzo pređite na golicave i erotske priče. Kad primijetite da joj se oči zasjaje otvoreno joj uputite poziv za seks. Upozorenje: može se lako desiti da poslije seksa potpuno izgubi interes za vas. Otići će brzo, kao da se ništa nije dogodilo.

Rak

Račice su opuštene, vole glumiti, da se prave nevješte i nezaštićene, i traže čvrste dokaze ljubavi. Tu se javlja problem, ukoliko ste joj prišli samo zbog seksa. Čak i ako je uspijete zavesti na brzinu, računajte da je već zagrijana za vas i da očekuje nastavak veze. Zapamtite da s njom ne smijete ni da pokušavate seks na javnom mjestu, jer će se momentalno izgubiti iz vašeg vidokruga.

Lav

Lavica će vas najviše namučiti. Može se desiti da poslije silnih pokušaja ništa ne dobijete i da samo napravite budalu od sebe. Zapamtite: kod njih važi pravilo da ste vi tu zbog nje, a ne ona zbog vas. Sve, dakle, mora početi laskanjem u stilu da njena ljepota grije vaše oči. Ona će vas, puna sebe, odmjeriti od glave do pete da bi donekle procijenila i vaš materijalni status. Što se seksa tiče, uvjerit ćete se i sami - vrlo prosječno.

Djevica

A joj! Za Djevicu treba puno strpljenja jer se veoma teško opušta. Morate je naučiti kako se to radi. Nemojte joj dopustiti da počne pospremati kuću, jer će se vratiti "sljedeće godine", a vaši snovi postat će pusti! Morate pronaći način kako da joj okupirate pažnju, da ne kažemo da je mangupski obrlatite. I još nešto, morate strogo voditi računa o higijeni, nemojte da vam padne na pamet da je dodirnete ako se prije toga niste istuširali.

Vaga

Mala gnjavatorka Vagica voli udvaranje, finoću, mirise, poklončiće… Pristat će na seks bez problema, ali ne računajte da u erotskim igrama možete s njom biti grubi ili pervezni. Neće tražiti neku dublju vezu jer i ona sama voli avanture i nove izazove.

Škorpion

Oprez! Kada je seks u pitanju, ako niste spremni da date svoj maksimum, bježite od Škorpije. To je onaj tip s kojim ćete se posvađati, možda i potući, plakati, a potom leći u krevet i u njemu se "daviti" od strasti. Nju uzbuđuju dramatične situacije, a ukoliko ste mekušac, imate slabu prođu kod nje. Ne morate vi nju zavoditi niti je na bilo što nagovarati, jer će vas sama odvući u krevet, ukoliko to poželi.

Strijelac

Voli divlji seks, rizik i nemoguće situacije. Kod nje prolazi sve ono što je kod drugih žena nezamislivo. S njom možete otvoreno pričati o seksu, i ako želi, jednostavno će reći: "Hajde"! Pristat će da vodi ljubav u parku, na javnom mjestu, u autobusu, liftu, za šporetom dok kuha… u bilo kojoj prilici i na bilo kom mjestu.

Jarac

Ona vapi za zaštitom i naklonošću, kako u životu, tako i u seksu. Stidljiva je, ali kada je malo ohrabrite i kada stekne povjerenje u vas, put do njene spavaće sobe je otvoren.

Vodenjak

Voli da joj priđete na neobičan i originalan način. Ona točno zna što želi, a u krevetu odmah preuzima inicijativu. Kod nje nema dubine emocija, sve je na intelektualnoj bazi, pa morate biti direktni - točno joj recite što i kako želite.

Ribe

To je osoba koju ne smijete vrijeđati jer su ponekad i previše osjetljive. Voli seks i predigru, grubu ili nježnu, s njom nikada ne znate što vas čeka, pa seks s njom definitivno nikada nije dosadan. Kako su po prirodi veoma maštovite, zamislite samo koliko mogu biti kreativne u ljubavnim igrarijama.

 

Posuđeno sa: http://sok-terapija.com.hr/