HOROSKOPI

VEDRI DUH

Ovan

Žena Ovan je vatrena osvajačica koja voli biti u centru pažnje i to čini seksepilnom odjećom. Voli se utegnuti, ali to čini kako bi istakla snagu svoje ličnosti. Ove žene imaju zanimljivo, izražajno lice, neposredne su u komunikaciji i strastvene.

Bik

Žena Bik mijenja svoj pristup od nevine djevojke iz susjedstva do ženstvene femme fatale. Obično ima bujne grudi, nešto šire bokove i snažan karakter. Erotične su i vole dodir tijekom komunikacije.

Blizanac

Žena Blizanac je vječno dijete sa sto lica. Pripadnice ovoga znaka izrazito su šarmantne, brzo misle i komunikativne su. Omiljene su u društvu, obično svijetle kose i očiju, ali tamnijeg tena. Vole se transformirati i svoj zavodnički pristup mijenjaju zavisno od cilja, odnosno tipa muškarca.

Rak

Žena Rak je nježna i osjetljiva. Račice obično imaju obline, vole obitelj i muškarci ih smatraju poželjnim partnericama. Izrazito su ženstvene i vole mušku pažnju.

Lav

Žena Lav je dominantna, spretna i slično kao i ostali vatreni znakovi, voli biti u centru pažnje. Dame u ovom znaku vole naglašen nakit, obično imaju bujnu kosu, glasne su i autoritativne. Svoje mane će uvijek pretvoriti u prednosti.

Djevica

Žena Devica ima latentnu seksualnost. Kako su pedantne i organizirane u svakodnevnom životu, tako su i u igri zavođenja. Obično igraju igru dobre djevojčice, imaju profinjene crte lica i romantični stil odijevanja.

Vaga

Žena Vaga ima odlične zavodničke metode i dosta pazi na izgled. Vage se znaju dobro i primjereno obuči u svakoj situaciji, pažljivo se dotjeruju i znaju itekako zavesti svojim stajlingom. Frizura im je uvijek odlična, a šminka perfektna.

Škorpion

Žena Škorpion je opasna zavodnica. Pripadnice ovog znaka imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su i obično imaju promukli, senzualni glas. Obaraju s nogu, a znaju biti i posesivne. Kada zavode igraju na toplo, hladno, pa partnera znaju doslovce pomutiti.

Strijelac

Žena Strelac je neuhvatljiva. Obično njeguju sportski stil, ali vole i nakit. Krase ih duge noge, i uglavnom nemaju pretjerane obline što lukavo znaju pretvoriti u svoju prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov smijeh je jednostavno neodoljiv.

Jarac

Žena Jarac osvaja hladnoćom. One su moćne i nepokolebljive žene i obično napadaju slabije partnere. Imaju lijepe noge, obično su vitke, a znaju istaknuti vitku figuru dobrom odjećom.

Vodenjak

Žena Vodenjak djeluje nezainteresirano. Pripadnice ovoga znaka zanima duhovna strana, vrlo su moderne, hrabre i neopterećene. Obožavaju spoj nespojivog u oblačenju, vole ljubičastu boju i znaju izgledati seksi čak i u patikama. Uglavnom njeguju prirodan izgled.

Riba

Žena Riba je sanjiva, nježna i osjetljiva. Ali, to je samo trik zlatne ribice koja će se nesvjesno uplesti u mrežu svoga lovca. One su graciozno građene, imaju nježne i lijepo oblikovane noge, sanjiv pogled, i bez problema će iskoristiti svoju kartu ranjive djevojčice.

 

Izvor: zadovoljna.hr
Posuđeno sa: http://www.story.rs