HOROSKOPI

VEDRI DUH

Predstaviti sebe u najboljem svijetlu i izložiti se okrutnim ocjenama mladih dama, za muškarce može predstavljati stresan šok, ipak nekima je to samo obična uvertira u novu avanturu. A nije se ni začuditi slaboj pristupačnosti djevojaka koje su se naslušale svakojakih bisera... Kakovi su klasični "uleti" i reakcije horoskopskih znakova. Nasmijte se uz neke biserne ulete i reakcije.

Ovan

Muškarac
Ovan napada bez uvertire i točno u sridu, alkarski! On će najčešće pustiti da "ključevi" kažu sve o njemu. Ključeve od stana, auta, vikendice, tenka, kombajna i space sheepa će baciti na stol i reći nešto tipa: "Idemo jedan krug?"

Žena
Ovnice su sklone mučiti muškarce ludim testovima dok ne naprave kvalifikaciju onih najboljih pa će najčešće na svako obraćanje imati baš neugodan blok: "A je li to tvoja glava iznajmljuje prazan prostor?!?"

Bik

Muškarac
Pa oni će napraviti neki skandal usred grada ili kafića, maksimalno se potruditi da sve bude u žiži događanja i onda dok su svi još pod dojmom, otrčati dami i reći: "Ha, jesi li vidjela ikad luđeg tipa od mene?" (Vjerojatno će priložiti i medicinsku dokumentaciju na uvid!)

Žena
Ona nikad neće biti neugodna i rado će razgovarati s novim poznanikom, ali ukoliko je ne zavede svojim šarmom, naplatit će dosadno brbljanje nekim načinom: "A znaš gdje ima dobra janjetina? Ne znaš?!? Hajde da ti pokažem!"

Blizanci

Muškarac
Oni će se posebno potruditi da humorom privuku onu koju su odabrali i u velikoj želji da smisle ulet stoljeća, često će ga kopirati iz nekog filma: "Nisam mogao ne primijetiti kako jako ličiš na moju buduću djevojku."

Žena
One vole odglumiti kako stvarno nisu svjesne da ih neko zavodi uopće pa će dugo, dugo, dugo razgovarati sa potencijalnom prilikom, a onda se iznenaditi: "A zašto bismo išli sutra na kavu, ja tebe ne poznajem!"

Rak

Muškarac
Rakovi zavode na nekom osamljenom romantičnom mjestu, gdje nema previše buke ni žamora. Ako vam moraju prići dok ste okruženi prijateljima, odlučit će se za konobarsku poruku i uručeno piće: "Onaj tamo gospodin što skakuće i maše rupčićem, šalje vam piće uz najljepše komplimente."

Žena
One su tako nježne i plahe i poprilično stidljive, uvijek u potrazi za zaštitom i sigurnošću. Sve će lijepo saslušati i najvjerojatnije pozvati u pomoć... "Brat mi radi u specijalnoj policiji, znaš ona ljudina, sad ću ga zvati da te upozna i da odmah izmijenimo to prstenje..."

Lav

Muškarac
Nemaju posebne ulete, više su to predatorski planovi nad plijenom. Najvažniji je spektakl kojeg će izvesti. Kad ulaze u prostoriju, DJ će najaviti njihov ulazak, gongovska jeka će popratiti njihov manekenski hod i kad dođu do dame reče samo: "Idemo li?", ne ustvari "Idemo!"

Žena
Od Lavica bismo očekivali goropadne reakcije i vjerojatno bi takve i bile da one uopće primijete išta drugo do svoga odraza u ogledalu. Komplimenti su itekako neophodni: "Da, slažem se, baš sam lijepa! Što sam još - slušam?!?"

Djevica

Muškarac
Vječiti su kritičari i čak ni dami neće znati prići bez neke kritike u rukavu. Nakon što su promotrili sve mane, dat će joj do znanja koje su to i zašto je bitno da ih promijeni. "Mala, ostavi te cigare i ženim te!"

Žena
Sa Djevicom ćete se namučiti ukoliko niste savršen primjerak ljudskog bića, bez obzira koliko je ona (ne)savršena. Ona će pažljivo odvagati sve što ste rekli i brzo skenirati vaš izgled, nakon svega će reći: "Da bih u potpunosti bila sigurna u svoj odabir, potreban mi je i vaš medicinski karton, molim."

Vaga

Muškarac
Oni su šarmantni, elegantni i profinjeni, govore odmjereno i prigodno, samo su nesigurni i zbog toga nekad pretjeraju... "Da li biste možda razmislili o tome da mi date priliku na minutu, ako imate vremena da vam se predstavim, ako to nije problem i ako ne smije.... ?" (Ona je već otišla...)

Žena
One su drage osobe koje rado pričaju s novim poznanicima, ali njihova neodlučnost i nestabilnost često pređe svaku mjeru i odvede priču u nekom drugom pravcu koja ne daje konkretan odgovor. "Vidjet ću. Vjerojatnije da. Mislim možda. Možda i ne. Ne znam. Nisam sigurna. Ma moguće da..."

Škorpion

Muškarac
Ovaj muškarac neće čekati da razmislite da li je on imao ili nije imao dobar ulet, je li vrijedan pažnje ili nije, dovest će vas na gotov čin bez prilike za odgovor i za veliku priliku tužbe od vaše strane. Unijet će vam se u lice i reći: "Noćas će se desiti najbolja noć u tvom životu, želiš li da počne odmah..?"

Žena
Njima ništa ne predstavlja poseban problem. Rado će se upoznati s novim osobama i bit će jako ljubazne, ali mana im je što su jako ljubomorne. Eventualni budući partner mora imati oči samo za njih. "Za kim ti to pogleda, majke ti?!? Hellooo - ja sam ovdje!!! Ma kakvi neće ovo ići... A-a, jok!"

Strijelac

Muškarac
Teatralan provod je najbitnija stvar za njih. Tragikomedija je njihov omiljeni žanr i pored svega viđenog malo ko odoli. Komplicirani su u ljubavnim odnosima, a u njima se nađu jednostavno. "Priznaj već sebi da luduješ za mnom, a ja ću biti ljubazan i skratit ću ti sve muke i duge noći..."

Žena
One će vam same dati zeleno svjetlo za prilazak, tad možete govoriti najveće klišeje i biti uvjereni da će proći. I ako priđete na rizik, opet će biti bitnije kako izgledate, nego što govorite. Dama će se fokusirati više na vaš izgled. "Napoleone, jesi li to ti? Vidim ne stigneš od ratova ni u teretanu."

Jarac

Muškarac
Čine se hladnim i nespontanim tipovima, proračunatim i materijalnim. A radi se o osobama koje će imati prijateljski pristup dok se istinski ne zaljube i postanu jako romantični. Ležeran uvod će biti dovoljan, ako ne upali, onda i niste za njega. "Jedno smo za drugo, trebaš samo još i ti shvatiti."

Žena
Čine se gorde i nepristupačne, ali se u njima kriju veliki romantici. Dovoljno ih je pogledati toplim pogledom i uputiti im iskren kompliment. Bit će iskreno oduševljene. Ali ne prilazite ako ne mislite ozbiljno jer će vas reakcija skameniti. "I kako će nam se zvati djeca? Imam već par prijedloga!"

Vodenjak

Muškarac
Potkovani filozofi svih mogućih tema, uvjereni da se sva pamet svijeta smjestila u njihovoj glavi. Koliko to može biti intelektualno privlačan, toliko će njegovo pametovanje biti gorak začin. "Znate li, mlada damo, što su to sinaptičke pukotine, materija nije geografskog porijekla ne dajte se zbuniti?"

Žena
One imaju opasne prijelaze duševnog stanja, jedini zadatak udvarača je da treba odabrati povoljan tren. Uvjerene su kako su savršena stvorenja, Bogom dana bića pa tko ih tako ne ophodi neće se dobro provesti. "Molim te, napusti moj personalni prostor, narušavaš auru mojih davnih predaka!"

Ribe

Muškarac
Ako oni ikad ikome priđu, to će biti znak da su se prije toga spremali godinu dana kod vrhunskih ulet-fu majstora. Toliki strah i pasivnost ovih nadmašuje samo njihova romantična priroda, tako plaha i lako uvredljiva. "Ako ne pristaneš izaći sa mnom, ubit ću se, za pet, četiri, tri, dva . . . "

Žena
Plahe Ribice će jedva reagirati na bilo kakav pristup, one će samo trepuškati okicama i pokušati shvatiti što se dešava. U biti to je njihova drevna maska kojom zavaravaju muškarce već tisućama godina. Vi ste njoj prišli jer je sve već bilo isplanirano u vaše ime. "Očekivala sam vaš prilazak..."

 

Posuđeno sa: http://www.abc.ba