HOROSKOPI

VEDRI DUH

Koliko osoba treba da bi se promijenila žarulja:

OVAN - Samo jedan, ali je potrebno puno žarulja, jer su Ovnovi nespretni i grubijani i slome sve što im dođe u ruke).

BIK - Nijedan, Bikovi ne vole promjene, jer su njihove omiljene aktivnosti jesti i odmarati se.

BLIZANCI - Dva, naravno. Trajat će cijeli vikend, ali kad završe, žarulja će pospremati kuću, govoriti francuski i svijetliti u kojoj god hoćete boji... Kako vam se sviđa ovo, a?

RAK - Samo jedan, ali trebat će mu tri godine emocionalne terapije da bi prebrodio gubitak prethodne žarulje.

LAV - 'Što? Što ti bi? Lav ne mijenja žarulje...' Potražit će svjetlost nekih drugih žarulja da ga osvijetle na pozornici dok mu obožavatelji plješću.

DJEVICA - Da vidimo... jedna da je skine, druga da zapiše kad je pregorjela i datum kad je kupljena, još jedna da pažljivo zavije novu žarulju... i deset za preuređenje kuće u kojoj se žarulja nalazi, jer je kuća šlampavo uređena. Pa, sad izračunajte sami!

VAGA - 'Pa... zapravo ne znam, mislim da sve zavisi od toga koliko je pregorjela... možda samo jedna ako se radi o običnoj žarulji ili dvije ako osoba ne zna gdje kupiti novu ili možda... Ajdeeee! Odluči se Vago!

ŠKORPION - 'Ko to želi znati?... Zašto želi znati? Da nije možda policija? Za što me optužujete?'

STRIJELAC - Sunce sija, život je... jedna velika zagonetka, još ne znamo što je bilo prvo: kokoš ili jaje, a ti se brineš o mijenjanju jedne blesave žarulje?

JARAC - Nijedan. Jarčevi ne mijenjaju žarulje osim ako u tome ne vide mogućnost dobre zarade.

VODENJAK - Pojavit će se na stotine Vodenjaka i svi će se natjecati da bi vidjeli tko je od njih taj koji će svijetu dati svjetlost.

RIBA - Štooo?..... Zar je nestalo struje? Kakva nezgoda !