HOROSKOPI

VEDRI DUH

Uspješna firma proslavlja jubilej. Na ovaj važan događaj pozvani su svi horoskopski znaci. Neki će otići, neki i neće zarobljeni vlastitim dilemama. Uostalom, što li oni razmišljaju kada dobiju pozivnicu, saznajte.

OVAN: Da vidim raspored: poslije posla teretana, klopa, sastanak s Perom, odlazak u šoping, sastanak sa Julijom - dobro stižem u 20h. Pa iako zakasnim, svi će tek onda primijetiti moj dolazak.

BIK: Biće klope. Valjda neće udaviti pričom jer ću uskoro morati malo dremnuti.

BLIZANCI: Tisuću prijema istovremeno. Joj, što volim prijeme. Moram sve obići. Umirem od uzbuđenja. Ma, ovo je totalni kaos.

RAK: Opet susret s divnim ljudima. Povest ću i djevojku da ih sve upozna.

LAV: Samo da bude dovoljno svjetla da svi vide moju spektakularnu toaletu. Past će u nesvijest.

DJEVICA: Kako li su organizirali, predosjećam da ću jedino ja stići na vrijeme. I ako bude prljavo kao na njihovom prošlom primanju...odlazim.

VAGA: Da li da krenem ili da ne krenem? Sad moram misliti i o haljini koju ću obući? Nemam ništa za obući? Uostalom tko će sve biti tamo i kakvu će glazbu puštati?

ŠKORPION: Vau, dolaze moje omiljene cice iz pi-ara, morat ću obje da ih startam večeras. Upalit će to meni, ne zvao se ja Škorpion.

STRIJELAC: To ljudi, zabava! Dajte nove face. Oduševit će se mojim fantastičnim idejama.

JARAC: Znače mi ovakvi prijemi, sigurno ću upoznati neke respektabilne poslovne ljude. Spakirat ću u aktovku dovoljno vizitki i za svaki slučaj ću obuči odijelo mada su rekli da je neformalno.

VODENJAK: Opet umaraju s nekim nazovi važnim skupovima. Skoknut ću, ako me put nanese.

RIBE: Pa dobro, otići ću, neću nikoga razočarati, mada mi više odgovara da se odmorim nakon napornog dana.

Izvor: Prva.rs