HOROSKOPI

VEDRI DUH

JARE

Ljubav: ljubav će vam ovoga tjedna biti uravnotežena. Nećete se puno svađati, ali neće biti niti kissy-kissy situacija. Dobro ćete se slagati sa svojim partnerom, osim kada uzme posljednju kuglicu sladoleda od vanilije, a vama prepusti bananu. Tada može nastati urnebes!

Posao: posao će vam cvasti, kao maslačci na livadi, a pogotovo ako radite s djecom. Sretno vam bilo pranje novca i pazite da vas Joža na uhvati.

Zdravlje: kako tjedan bude prolazio, osjećat ćete se sve bolje i bolje… zato možete bez straha otići u cirkus! Sretno vam bilo!

Frizura: frizura će vam biti užasna! U ponedjeljak u dvanaest sati, četiri minute i jedanaest sekundi ptica će obaviti veću nuždu na vašoj kosi. Ali dobro je što ćete odmah besplatno dobiti blajhanu kosu.

KRAVA

Ljubav: krave i bikovi, unatoč svi problemima od kojih vam se i najzeleniji busen trave zgadio, u svojoj vezi ne zaboravite biti pažljivi i duhoviti. Priča se da je netko među grafičarima bacio oko na vas.

Posao: možda vam se učini da ste postali umorni i nesposobni. Odbacite crne misli, samo veselo zapjevajte: muuuuuuuu!!!

Zdravlje: moguće je da ćete biti umorni pa priuštite sebi predah i odmorite papke. Priuštite si gledanje cirkuskih vratolomija. Zašto ne biste došli na dane novigradskog proljeća i dooobro se zabavili?

Frizura: budući da sve više rosa namjerno rosi, bilo bi najpametnije da svoju prekrasnu kosu svežete u rep radi efekta zvanog 220v (pogledaj pod Divokoza).

BLIZIĆI

Ljubav: vaš će ljubavni život toliko uznapredovati, da ćete, unatoč tome što pripadate znaku blizanca, požaliti ako nemate brata blizanca da s njim podijelite tako dobre vijesti. Ako ga imate, iskoristite veseo izlet u cirkus da se porazgovarate i dobro nasmijete s parom blizanki.

Posao: ovog tjedna vaša će inspiracija biti na vrhuncu. Iskoristite je da stvorite nešto dobro.

Zdravlje: kretanje ovog vulkanskog oblaka o kojem se posljednjih dana toliko bruji, na vas će samo dobro utjecati - spavat ćete kvalitetno i mirno. Na islandu.

Frizura: pronađite svoj stil i isfurajte svoj friz na svoj poseban način! Za oblikovanje vam mogu pomoći tigrovo mlijeko, papigine kandžice i slonovska kljova. Za nabavku obratite se Joži.

RAKOVICA

Ljubav: čini se da će vas svi oni ljudi, koji su vaše oštra štipanja kliještima toliko mrzili, o vama početi misliti kako ste zapravo - ljubazni i ugodni.

Posao: napokon ćete biti jako zadovoljni plodovima svoga rada. Ipak, budite iskreni i priznajte da ste nekada koristili svoja kliješta i podle trikove jer ste bili pohlepni. Ljudi ne vole da im se šulja sleđa, zato se na vrijeme popravite i počnite otvoreno surađivati s drugima.

Zdravlje: moguće je da ste se nagutali prašine i da će vas boljeti grlo. Zato navratite u novigradski cirkus i popijte svježu limunadu!!

Frizura: ako dosad niste to shvatili, laštenje vaše ćelave glava nije nimalo primamljivo. Uz vašu put, malo duge kose ne bi škodilo!

MAČKICA

Ljubav: iako se ponekad ponašate kao zvijer u kavezu, vi ste zapravo mala umiljata kućna mačka. Dosta je bilo pretvaranja, otkrijte svoje pravo lice i svi će zadovoljnije presti!!

Posao: iako ste u svom poslu dobri, ponestat će vam motivacije. Razmišljajte češće svojom grivom, a ne budite tek rob svojih krotitelja.

Zdravlje: iako uvijek želite izgledati poput frajera iz džungle, nemojte pretjerivati. Sezona je lavlje gripe pa čuvajte svoj organizam. Jedite samo žabe.

Frizura: ne budite toliko podložni klasici. Izvucite mašnu iz kose; kontejner look je opet u modi!!

BRKATA ŽENA

Ljubav: na putu od hotela prema školi dogodit će vam se prava romantika: jedan će vas blizić potajno promatrati, ali odvažni će vodenjačić učiniti prvi korak. Zato nemojte brzati, makar vas Joža proganjao.

Posao: bit ćete unaprijeđeni. Postat ćete žongler u cirkusu. Sretno vam bilo!

Zdravlje: previše žongliranja dovodi do nesanice, a ona do nedostatka inspiracija. Ne jedite previše zelenih pudinga jer mogu vam naškoditi.

Frizura: jedino vi ćete imati odličnu frizuru. Čestitam.

DIGITALNA VAGA

Ljubav: pažljivo odvažite ravnotežu na novigradskom trapezu: ovo je tjedan u kojem vas lako može uštipnuti koji štipavac, a može vam se dogoditi i da vam koje jare zamekeće u večernjim zorama.

Zdravlje: zdravlje će vas služiti, ali oprez: pretjerano obilni obroci mogu utjecati na vaše vještine na cirkuskom trapezu.

Posao: za dobar posao treba znati prave ljude: priča se da svjetski poznati cirkus boravi u Novigradu i nedostaje im krotitelj lavova. Naime, dosadašnji krotitelj roce odlučio je napustiti kaveze i okušati se u hodanju po konopcu.

Frizura: blajhati ćete kosu i zbog toga ćete izgledati 25 godina i 10 mjeseci starije.

ŠTIPAVAC

Ljubav: novigradsko je proljeće vrijeme ljubavi i nemojte se ustručavati: uštipnite osobu koja vam se sviđa, sigurno će pasti na vaš šarm!

Zdravlje: svi govore da nije dobro za zdravlje kriti se od noćnih patrola na hodniku. Zato na vrijeme u krevet i čuvajte se patrola video skupine.

Posao: priča se da se novigradom šeće lažni klaun. Obavezno ga uštipni i svojim mu otrovom otkrij pravo lice (p.s. Odaje ga žuta perika).

Frizura: obojit ćete kosu u ljubičasto. Sretan rad u cirkusu.

LUK I STRIJELA

Ljubav: po svemu sudeći, neka je ribica bacila udicu na vas, ali može vam se dogoditi da se zapletete.

Zdravlje: pa dobro, valjda znate da ste zdravi kao dren! S obzirom na količine pudinga i sladoleda koje svakodnevno proždirete, možete malo više vremena provesti u teretani.

Posao: nemate inspiraciju? Ne očajavajte, prikradite se slikarsko-scenografskoj radionici i promotrite njihovog voditelja. Ne znate tko je on? Sjetite se one neobične prilike u crvenom, s krunom na crnoj glavi i nejasnim identitetom.

Frizura: preko noći će vam strelice narasti na glavi. Sretno vam bilo čupanje strelica kod strijeličara.

DIVOKOZA

Ljubav: učvrstit ćete odnose s partnerom jer ćete se cijeli tjedan zajedno smijati uradcima novigradskih filmaša. No pripazite na onu (anti)simpatičnu osobu pokraj vašeg partnera; najbolje da joj poklonite jogurt koji već pet dana nosite u torbi, potjerat će je na toalet i udaljiti od vas!

Posao: ostvarit ćete izuzetan poslovni uspjeh. Stavit ćete novce na banku, no ona će nakon tri sekunde propasti. Grozno!

Zdravlje: u odličnoj ste formi, zato možete svakodnevno trčati od hotelskog do školskog cirkusa.

Frizura: sva će vam kosa biti spaljena jer ćete je slučajno gurati u utičnicu. Šifra: 220V.

VODENJAČIĆ

Ljubav: zatvorit ćete se doma i ništa nećete raditi. Imat ćete želju razgovarati i zalijevati cvijeće. Ukoliko nemate s kime razgovarati, nazovite našu vrhunsku babu tračaru, koja radi u novigradskom cirkusu, a cijena je prava sitnica: samo 100 kn/s.

Posao: posao u cirkusu vam neće biti tako loš kao što mislite. Morat ćete plivati među piranama, koje nemaju počupane zube te ćete morati biti u kavezu s lavom samo bijednih dvanaest sati. Ako vam bude dosadno, pozovite video radionicu: vjerojatno će snimiti dobar dokumentarni film o čovjeku u lavljem kavezu.. Nažalost, nećete biti u mogućnosti pogledati ga.

Zdravlje: emocionalno ćete biti nigdje. Jadni vi. Najbolje da potražite pomoć doktora hula-hula iz Gvineje. On će vam pomoću raznih napitka omogućiti da više ne osjećate niti jedan dio tijela.

Frizura: otići ćete kod frizera s namjerom da vam napravi šiške, no vratit ćete se ćelavi jer nećete shvatiti da je vaša frizerka zombi. To je sigurno posljedica Černobila.

RIBICE

Ljubav: s voljenom ćete osobom imati mnogo dirljivih, plačljivih trenutaka. Nemojte se zabrinjavati, to je samo posljedica alergije.

Posao: trebali ste otputovati u Dalmaciju, ali ste zbog vremenskih neprilika prisiljeni ostati u Novigradu. Ne očajavajte, na završnoj ćete predstavi ostvariti potrebne kontakte za otvaranje lanca pekara u istri.

Zdravlje: ovaj tjedan vam je great. Rockat ćete svih sedam dana.

Frizura: koristit ćete puno gela i zbog toga će vam otpasti sva kosa. Može vam pomoći kupanje u bazenu.

(authors: Siky & Boky)