HOROSKOPI

VEDRI DUH

 (Što koji znak kaže poslije seksa?)

OVAN: "Idemo opet!"

Pripadnici ovog znaka imaju puno seksualne energije, a od partnera očekuju otvorenost prema eksperimentiranju i izdržljivosti. U seksu vole dominirati, a predigra im nije uvijek nužna. Nakon prve runde, spremni su za drugu…

BIK: "Gladan/na sam, idemo nešto pojesti?"

Pripadnici ovog znaka u seksu znaju što žele i nije ih sram to pokazati. Neiskusni i plašljivi ljubavnici definitivno nisu za njih, makar će kod prvog seksa i oni biti malo suzdržani, ali tek toliko da vide s kime "imaju posla". Kako vole spajati zadovoljstva, nakon seksa vrlo rade prelaze na hranu…

BLIZANCI: "Gdje je daljinski?"

Pripadnici ovog znaka vješti su ljubavnici, a za njih dobar seks ne mora biti nužno i rezultat ispunjavajuće veze. On im može biti posebno i uzbudljivo iskustvo s nekim tko uopće nije za njih. Skloni su raznim fetišima, pa i perverzijama. Nakon seksa bit će opušteni, a omiljena razonoda im je TV.

RAK: "Koji je tvoj stav o braku?"

Iako djeluju samozatajno, pripadnici ovog znaka vrlo su senzualni ljubavnici koji u seksu vole puno dodira i predigru. Ako odnos dođe u seksualnu fazu, kod njih se obično javljaju dublje emocije, pa ih tada okupira osjeća li partner to isto.

LAV: "Zar nisam super?"

Pripadnici ovog znaka često su pomalo divlji ljubavnici, a seks je za njih rijetko nježan i polagan. Uvijek su spremni za akciju, a to čak vide i pitanjem časti jer sami sebe doživljavaju kao seks-životinje. Nakon vruće seanse, moraju provjeriti je li njihov partner očaran njihovim vještinama.

DJEVICA: "Idemo na tuširanje!"

Pripadnici ovog znaka su i u seksu perfekcionistički raspoloženi, pa žele dugu i uzbudljivu predigru, žestok seks i obavezno maženje poslije odnosa. Ipak, nisu imuni na seksualne fantazije i perverzije koje im nikad ne biste pripisali. Nakon seksa slijedi obavezno tuširanje.

VAGA: Meni je bilo odlično, a tebi?"

Pripadnici ovog znaka su pravi majstori u zavođenju, a u seksu imaju puno želja i fantazija za koje im treba dugo vremena da bi otkrili partneru. Predigra im je iznimno bitna, a ne pokaže li partner jednak entuzijazam, tj. ako im ne da dovoljno komplimenata, obavezno će provjeriti nije li nešto u redu "suptilnim pitanjem".

ŠKORPION: "Hoćeš da te odvežem?"

Pripadnici ovog znaka seksu su posvećeni više nego bilo koji drugi znak Zodijaka, a njihov je znak gotovo postao sinonim za snažan libido. Najbitnije im je da seks nije rutinski, a da se njih pita stalno bi mijenjali lokacije i moguće radnje, kao i igrice koje obožavaju.

STRIJELAC: "Nemoj me zvati, ja ću zvati tebe…"

Pripadnici ovog znaka seks vide kao dobru zabavu i nezaobilazan začin životu, a iako su njegovi veliki obožavatelji, samo maženje će više povezivati s ljubavlju nego igrice u krevetu. Nisu sramežljivi, premda nisu ni toliko liberalni koliko sami misle, a smatra se kako prednjače po broju seksualnih parova u usporedbi s drugim znakovima.

JARAC: "Imaš vizitku, kako ćemo se naći?"

Pripadnici ovog znaka za mnoge su veliko iznenađenje u krevetu, gdje pada njihova maska suzdržanosti i samokontrole. Vrlo su strastveni ljubavnici, ali pod uvjetom da im je partner netko s kim su na istoj valnoj duljini. I u krevetu se često znaju razočarati. Koliko god seks bio strastven, razgovor s Jarcem nakon njega baš i nije.

VODENJAK: "A da probamo sad u krevetu?"

Kod pripadnika ovog znaka postoji značajna razlika u pristupu seksu - s obzirom na to je li riječ o onom na jednu noć ili s partnerom kojeg vole. Uživat će i u jednom i u drugom, mada će znatno perverzniji biti sa stalnim partnerom, pa im neće biti strano "pohvatati" se bilo gdje.

RIBE: "Kako se ono zoveš?"

Koliko god ponekad djeluju sramežljivo, pripadnici ovog znaka to definitivno nisu u krevetu. Kao ljubavnici su domišljati i daju sve od sebe da udovolje partneru, a isto očekuju zauzvrat. Nisu im strane strastvene afere u kojima ih ponese fizička privlačnost, pa mogu završiti s nekim u krevetu i prije nego ga bliže upoznaju.