HOROSKOPI

VEDRI DUH

OVAN

Ne jamčimo da će to što ste po zanimanju automehaničar biti alibi ili olakšavajuća okolnost ako vas neki od vlasnika mercedesa koje popravljate uhvati da više čačkate oko njegove žene nego oko automobila, bez obzira na to što sami znaju da im nedostaje najvažniji dio. Inače, sa ženama trebate biti veći majstor, jer za razliku od kola, njima uvijek nešto nedostaje, možda i nešto konjsko, ali ne konjske snage! Pretjerali ste sa željom za otkrićima, jer nitko ne vjeruje da imitirate Kolumba samo zato što svake večeri otkrivate onu Amerikanku iz susjedstva, a najmanje vaša žena. Da smo na vašem mjestu, ne bismo se žalili na direktorove postupke prema ljubavnici. Naime, lijepo je od njega što ne j.... radnike, nego samo ljubavnicu.

BIK

Vaša žena ima prave šanse da postane najbolje plaćeni suradnik "Erotike", samo kad bi joj dopustili da opiše koliko ste smiješni u bračnoj postelji. Bolje rečeno, kako ste smiješno mali! Ne hvalite se u društvu vaših mlađih kolega kako i vi možete uvijek tri puta, jer oni misle o broju odnosa za jednu večer, a ne kao vi - za tromjesečje! Savjetujemo vam da s prijateljicom vodite ljubav samo na travi, kako joj ne bi bilo sumnjivo ako se pojavi još nešto. Vi ste zamišljali brak kao priču o Romeu i Juliji, a ispalo je kao bajka o Snjeguljici i sedam patuljaka, samo što su ti patuljci koje neprestano pronalazite u krevetu vaše Snjeguljice, zapravo pravi divovi.

BLIZANCI

Dobro je što ste riješili da ostavite duhan i piće, ali ne morate se odreći i žena, jer čovjek vaših godina ne zna što će s rukama. Umjesto neugodnosti s mlađim ženskim osobama, koje nastaju zbog neizbježne alimentacije, bolje da se osigurate na vrijeme, a to ćete najlakše postići ako njegujete nokte na rukama (osobito desnoj). Nije strašno što vaša mlada žena obožava mačke, ali je loše što voli velike "macane". Da bi vas žena poštovala i cijenila nije dovoljno da joj pokažete zube: morate joj predočiti nešto drugo, pa makar i jezik! Uzalud bacate pare na orahe, jer uz njih ste sposobni samo na oralni seks, stoga pokušajte s bananama.

RAK

Iako su odavno ukinuti bonovi za deterdžent, kavu, ulje, vi još uvijek morate čekati na red kod vaše žene. Međutim, morate biti ponosni na bračnu suputnicu, koja ima odnose s finim i mladim ljudima, a ne s tamo nekim huliganima, o čemu se sve češće piše! Ne budite subjektivni i ne osuđujte ženu zbog nevjere, jer ste i vi nju često varali, doduše samo tvrdeći da možete! Ako imate osjećaj da vas boli desna ruka, to je samo znak da se previše samozadovoljavate, a lijek je jednostavan: samo promijenite ruku. Budući da ste romantičar po prirodi, da vas utješimo: promjenom ruke niste nevjerni vašoj "desnici"!

LAV

Krajnje je vrijeme da oprostite ženi i povjerujete njenim izjavama da direktor nije s njom spavao. Uostalom, da je spavao, zar bi joj onako brzo narastao stomak? Osim toga čini se kako je odnosi s direktorom ne usrećuju odveć, jer kad god je sama s njim u hotelskoj sobi, čuje se kako vrišti i jauče u postelji. Vi ste tu u prednosti, jer je već mjesecima niste ni prstom takli, premda biste, s obzirom na vaš bariton, mogli i dublje od direktora! Ljubavnica vam je bila na dijeti (bojala se, jadnica, suvišnih kilograma), ali joj je stomak, baš kao i ženin, neshvatljivo narastao. A koliko ste pazili da ne jede odviše, čak ste joj savjetovali da ništa ne stavlja u usta! Kao što vidite, život ne ulazi na usta, što tvrde pobornici zdrave hrane.

DJEVICA

Iako je vaša zaručnica strpljiva djevojka, nakon pola godine trebalo bi malo da je opteretite, tim prije što ona nije nekakva skitnica i ne voli premnogo izlaske pa je red da ste što više unutra! Isto, kad naiđete ne nekog u bračnom krevetu, nemojte se odmah buniti kako ste zatekli ženu s nepoznatim čovjekom, jer je tip vjerojatno dobro poznat - vašoj ženi! Ima nekoliko pokazatelja koji odaju da ste impotentni, a najviše je to što drugi, kad vide dobru curu, imaju izrazitu erekciju, a vi se odmah počnete oblizivati. To vas odaje - lingvistički!

VAGA

Predlažemo da ubuduće budete malo oprezniji, jer trčanje za suknjama zahtijeva dobru tjelesnu spremu, pogotovu od časa kad ih stignete, jer tada vi nećete više imati šansu za bijeg. Dobro je što znate u kojem grmu leži zec, a još bolje je to što ste shvatili da prije no što zađete u grm morate osigurati dobru mrkvu jer zečice i ne traže ništa veće! U posljednje vrijeme radite kao konj, a drugi vam jašu, ni krivom, ni dužnom, rođenu ženu! Red bi bio da konjsku prirodu iskažete i u drugim aktivnostima; u poduzeću pustite pripravnice da jašu prekovremeno, jer san im je da budu na konju.

ŠKORPION

Ako već ne možete prekinuti vaše vanbračne izlete, morate se dobro osigurati. Morate, naime, koristiti ženinu spavaćicu, jer ako vas zatekne s drugom, bit će joj žao da je pucanjem u ljubavnicu izbuši, s obzirom na to da vam je žena vrlo štedljiva baš kao i vi u krevetu! Ako vam ljubavnica neprestano spominje kako se njenom mužu zacijelo ne bi svidjelo to što joj radite, nemojte se uzbuđivati jer se ni vama ne bi svidjelo da to isto radite s njim! Neke je stvari teško izbrisati! Pazite da vas direktor ne uhvati s ljubavnicom, jer je on tu odavno umiješao prste. Drugo, jadnik i ne može! Savjetovali smo vam da se ostavite dijete, a niste nas slušali. Dotjerali ste dotle da vam se žena hvata za slamku - u bračnom krevetu!

STRIJELAC

Sad kad je cijena kave drastično skočila, žena neće moći svakodnevno okretati šalicu, stoga se čuvajte da ne okrene list! Za svaki slučaj, vi okrenite šogoricu i punicu, kako biste imali dvotrećinsku većinu u braku. Ne dopuštajte ženi da previše radi u kancelariji, jer se jako umara i nema snage da se brani od napada mladih kolega. Ne vjerujte joj kad kaže da mora raditi prekovremeno jer poduzeću gori pod nogama. Bit će prije da njoj gori među nogama. Imate srce kao konj, a ne bi vam škodilo da imate još nešto konjsko, ne mislimo na živce. Pripazite malo kad je riječ o avanturama, jer impotentni zavodnici uvijek dobiju po prstima!

JARAC

Kod vas u novije doba začudo ne škripi u braku, malo zbog toga što vam drugi podmazuju ženu. Iako kažu da je ljubav slijepa, preporučujemo vam da češće žmirite, jer vam se nipošto neće svidjeti ono što vidite na ženi, zapravo onaj kojega vidite! Vaša bolja polovina išla je liječniku i žalila se da ste perverzan muž, a sve zbog toga što nemate običaj stavljati svaku stvar na svoje mjesto. Vi liječniku recite da ste samo neuredni i nemarni, a nikako perverzni, svalite krivicu na nju, jer kućna pomoćnica ionako stavlja svaku stvar na svoje mjesto, ondje gdje treba. Vaše pravo u poduzeću je da koristite odmor za topli obrok, ali zapamtite, nema odmora i za toplog brata! To kažite i svom kolegi koji zakašnjava na posao.

VODENJAK

Kako imate običaj da češće ostajete sa sekretaricom radeći (navodno) prekovremeno, preporučujemo vam da budete malo zakopčaniji, zbog okoline koja ne bi smjela opaziti što osjećate prema njoj! Ako vam je na nesreću, liječnik zabranio alkohol i cigarete, hitno se raspitajte što radi komšinica preko puta, jer vam to liječnik nije zabranio, a ako brani njen muž nemojte na to obraćati pažnju, jer on je profesor glazbe, a ne liječnik čije savjete morate slušati! Vas nasljednik kod bivše žene prijeti da će vas prebiti što ste joj dali razvod, i u pravu je! Manje se družite s vašim susjedom novinarom, jer je za sidu opasna i novinarska - patka!

RIBE

Na kraju ste dočekali svojih pet minuta da se osvetite susjedu koji se svuda hvalio kako živi s vašom ženom. Možete mu se u brk nasmijati: saznali ste da je rogonja, jer vaša žena prevarila je i njega! Uostalom, trenutno se i u braku s ninfomankama morate pridržavati devize na koju su banke odavno prešle: Zajedno smo jači! Mogli biste obratiti pažnju na susjeda koji se predstavlja kao Sizif, jer taj kod vaše žene uveliko gura, još ako ima nešto tvrdo kao kamen, eto Sizifovog posla! Vaš trenutni problem je direktorica i bit će sve dok ne skupite snage i hrabrosti da uđete u program! Vi ste odavno u velegradu, pa vaša mlada žena traži momke koji ne bježe od unutrašnjosti. Naprotiv...