HOROSKOPI

VEDRI DUH

OVAN

Oni misle da im ljubav piše na čelu i da je to sasvim dovoljna ljubavna izjava. Očekuju da već znate što osjećaju i kad se o njima radi morate biti ne bilo kakav, već izvrstan telepat. Najljepše riječi koje ćete od njih čuti su: "Pa da nešto ne osjećam ne bih bio/la tu!" Vjeruju ako u SMS poruci napišu neku riječ tepanja, tipa 'budalice' da su vjerojatno za taj mjesec dovoljno učinili. Sama ideja 'trošenja' njihovog vremena pored vas, već je dovoljno veliko ljubavno dokazivanje. Sretni su oni koje ljubav zaslijepi da ne vide sve 'blagodati' Ovna.

BIK

Ovi materijalisti stvarno misle da su skupi pokloni sve što je potrebno za veliku ljubavi. Nekad nije potrebno ni da se fizički pojave ukoliko su dobro platili provod svome partneru. Najveći dokaz ljubavi je kad vas Bik počasti nekom skupom hranom - to shvatite veoma ozbiljno, možda su zaruke na putu! Nezrelo se hvale partnerima kao svojim trofejima i vi se morate osjećati počašćeno ako ste postali Bikov odabir. Od vas će očekivati isto, tako ako ne možete biti sponzor ovom velikom dešavanju udaljite se!

BLIZANCI

Intelekt Blizanca prepoznat ćete po dugim disertacijama i opširnoj priči o svemu. Tako ćete imati priliku slušati duge spjevove o njihovoj velikoj ljubavi ukoliko ih očarate. Ciceroni svog vremena će vam garant objasniti i što je to ljubav i kako se ona zbiva i čak će vam dati popis pravila kako se trebate ponašati prema njima, to će vam vjerojatno pismeno priložiti. Moguće da će napisati i knjigu o vama i darovati je biblioteci gdje će biti postavljena u njihov zaseban ljubavni opus. Malo će činiti i puno pričati - naviknite se!

RAK

Rasplakat će vas bračnom ponudom već na prvom izlasku, a i sami će s vama plakati, samo vjerojatno iz drugih razloga. Njihov ljubavni dijalekt je star koliko i srednji vijek tako se ne iznenadite nekim ljubavnim usporedbama sa bisernom mjesečinom i plavetnim morima. Za dokaz ljubavi za svog života prepisat će vam sve organe i imovinu koju imaju. Obiteljsko gnijezdo već imaju savijeno i samo ga treba naseliti. Dolazit će po vas u kočijama i prenositi vas preko kućnog praga bez obzira, ako se radi i o ženskom Raku - oni jednostavno vole sa viškom.

LAV

Koju oni neizmjernu ljubav mogu osjetiti - to je čudo! I istu uvijek usmjere ravno na jednu osobu, a to su oni sami! Oni ne zavode jer im kako misle to nije potrebno, čemu to kad sama njihova pojava je sasvim dovoljna da se zaljubite. Izmislili su onu poznatu: "Ja se tebi sviđam, a ti meni?!?", a to stvarno i misle. Ne zamjerite što se često ogledaju u svom džepnom ogledalu, ali ne mogu dugo izdržati bez odraza voljenog bića. Nije sve tako crno, oni stvarno mogu osjećati iskrenu ljubav, ali za takav slučaj morate biti u jako dobrom financijskom stanju.

DJEVICA

Djevice vole na racionalan način pomalo hladno i promišljeno i ako ste njihov izbor sigurno vas je izabrao njihov razum, a ne srce kojeg i nemaju. Robotizam u njihovoj ljubavi je tipičan i odvija se po strogim pravilima i disciplini. Vrijeme i mjesto sastanaka ćete znati sedmicu dana unaprijed, kao i kodeks oblačenja. Veza postaje ozbiljna ukoliko vas zamole za zdravstveno testiranje, to shvatite pohvalno, ušli ste u uži izbor partnera. Kad se jako zaljube tad najčešće postave ono sudbonosno pitanje: "Da li želiš potpisati predbračni ugovor?"

VAGA

Vage su stalno zaljubljene i većinu vremena obitavaju u sanjarskim visinama. Vjeruju u idealnu ljubav i u takvog partnera te ako ga ne mogu naći učine bilo koga takvim. Stalno će vam darovati neke aranžmane cvijeća kojeg su sami ubrali, pisat će vam pjesmice, voditi na romantična mjesta u prirodi, pjevati serenade pod prozorom i sve će to učiniti u mašti dok sanjare pored nekog postera svog ljubavnog odabranika koji ih nijemo gleda sa zida njihove sobe. Lako se vežu za njima drage osobe i skoro nikako se ne daju odvezati.

ŠKORPION

Pa to su ekstremi svoje vrste pa na taj način i pokazuju ljubav. Prosipaju latice iz aviona na krov vaše kuće, rone sa ajkulama noseći vašu sliku, srce im plamti gorućom vatrom ili barem onom koju su zapalili pod vašim prozorima u obliku vašeg imena. Imaju jake osjećaje velikih intenziteta, ali isto tako su i posesivni i ako se usudite da ih ostavite gađat će vas pikado strelicama, proganjati terenskim džipovima, baciti klavir na vas s krova i sve tako u duhu animiranih fazona. Oni igraju na sve ili ništa, a što god vas potrefi biće previše.

STRIJELAC

Ovi znakovi pokazuju ljubav na svakom ćošku, na sve strane i baš svima redom. Njihovo veliko srce puno je ljubavi i oni naprosto moraju imati čitavu pješadiju partnera. Oni se mogu zaljubiti u desetke osoba odjednom, a učiniti da se svaka osjeća jedinim/om. Njihov tempo je brz i ukoliko ga ne možete pratiti naći će vam zamjenu. Njihova ljubav je uglavnom fizičke prirode, ali to ne znači da ne koriste um kako je ostvariti. Imaju veliko iskustvo u ljubavnim aferama, a sami traže netaknutu dušu sa kojom će provesti život. Zavedite ih nevinim pogledom.

JARAC

Na prvi pogled radi se o veoma hladnim tipovima ljudi. Moguće da im njihova konzervativnost ne dozvoljava da pokazuju ikakve veće osjećaje prije braka. Imaju posebnu moć samokontrole i ne padaju lako pod ljubavni utjecaj. Partnera/cu im najčešće pronađe njihova majka. Udvaraju se klasično uz romantičnu večeru i svijetlost svijeća jer im danje svijetlo nije velik prijatelj. U bračnoj zajednici postaju mekše duše pa ponekad čak spavaju i istoj sobi. Uz jarčeve ćete se osjećati sigurno i zaštićeno uz vječnu sumnju da li vas vole.

VODENJAK

Njihova originalnost u životnom stilu prelazi i na sferu ljubavi. Oni ne znaju koga, kad, zašto i kako hoće pa najčešće traže one koji će im to pojasniti. Iz tog razloga prečesto završe u zagrljaju raznih psihijatara i ludih košulja. Vole kako rekoh do ludila, a isto tako spretno izlude i partnera. Zahtijevaju sve nemoguće želje, od partnera očekuju da su im stalno uz nogu, ali da ih ujedno i ne guše, žele da se prema njima odnosi sa nježnošću, ali opet uz puno jačine jer misle ako zbog podvojene ličnosti oni to mogu da mogu i svi drugi.

RIBE

Pasivnost Ribama ne daje volju za akcijom i udvaranjem, oni čekaju da budu zavedeni i primijećeni bez da ikako išta poduzmu. Misle kako postoje sudbonosne srodne duše koje će se kad tad pronaći pa ih svo vrijeme čekaju ispred TV-a u kući. Stalno im se na sve načine mora pokazivati ljubav jer su zbog velike razmaženosti i senzibilnosti skloni teškim depresijama. Kad se zaljube prate vas u stopu i ne razumiju kad im kažete da inače na wc idete sami. Po njihovom mišljenju, njih niko ne voli osim njihovih kućnih ljubimaca sa kojima najčešće i dočekaju starost.