HOROSKOPI

VEDRI DUH

OVAN

Ona je hiperaktivna, stalno u pokretu. Nebitno dali je pokret fizičke ili mentalne prirode. Ne voli nepravdu pa teško Vama ako se ogriješite o njenog sina/kćerku. Voli zapovijedati a kada je ljuta vrlo brzo i sami dolazite na red "za ribanje". Njena je uvijek zadnja. Ne pokušavajte joj se suprotstaviti, ili na vrijeme kupite zaštitnu kacigu ...

BIK

Ona je posesivna i netolerantna. Kako svoju djecu smatra svojim posjedom miješat će se u sve i svašta. Savjetovat će vas o svemu, ako to ne primijenite u praksi biće vrlo uvrijeđena. Nakon toga će pričati kako nemate osjećaja, ne umijete raspolagati financijama, ne znate odgajati djecu... Ne preostaje vam ništa drugo nego da kupite sprej protiv dosadnih insekata jer će uporno ispredati svoju mrežu oko vašeg braka.

BLIZANCI

Teško Vama... morate slušati cijeli dan JA sam ovo, JA sam ono, te MENI se desilo ovo... Jezik ovo žene svakog može istjerati iz ravnoteže, melje sto na sat i miješa se u, ama, baš sve. Ali kad Vam stvarno zatreba nigdje je nema. Baš tad pije kavu kod komšinice. Ili je baš tad nervozna i napeta pa joj treba malo odmora. Savjet: Isključite telefon kada se vratite sa posla.

RAK

Pod maskom brižnog majčinstva krije se najsebičnija svekrva/punica u cijelom Zodijaku. Umarat će vas sentimentalnim osjećanjima prema svom djetetu, svom unuku itd dok se ne onesvijestite ili ne pobjegnete. Ako ne prihvatite njena pravila naći će način da vas natjera jer nikada ne odustaje. Ali, ako budete znali da je podmitite povlađujući njenim sebičnim motivima uzdižući je na pijedestal majčinske ljubavi živjet ćete kao bubreg u loju...

LAV

E ovdje ne pomaže ni sud za ljudska prava, ni bilo koja institucija jer ona je SVE I SVJA . Ona vas neće pitati, zahtijevat će. Ne obazire se na nikoga, a kamoli na tamo nekog zeta/snahu... Ako s njom uđete u sukob, gotovi ste. Brutalno je iskrena, i vrlo netaktična. Međutim, ako uspijete skrenuti joj pažnju na samu sebe (inače je preokupirana sama sobom) zadivljenim pogledom imate podršku za cijeli život... Do smrti.

DJEVICA

Ona je stalno zabrinuta, ako ne vodite dovoljno računa o njenom djetetu pit će vam krv na slamčicu. Ni Gestapo joj nije ravan. Kritizirat će vas ako ste lijeni, rasipni, neumjereni. Kako niste dostojni njenog sina/kćerke. Bit ćete dežurni krivac za sve. Napisat će vam pravila ponašanja pa ako ih se ne pridržavate preostaje vam samo da emigrirate.

VAGA

Iza pristojnosti sa kojom se ophodi stoje skriveni motivi. Vrlo lako se vrijeđa što znači da je sujetna. Na perfidan način će Vam staviti do znanja da ste nedostojni njene pažnje i besprijekorno skockana otići u kazalište. Ne zanima je što vas čeka gomila poslova nakon radnog dana, pa sami ste birali. Nitko vas nije tjerao da se udajete/ženite a sad ne vodite dovoljno računa o njenom sinu/kćeri. Laskajte joj, ali i stavite do znanja da će izgubiti odobravanje zajednice ako pretjera... Ostavit će vas na miru.

ŠKORPION

Ona muči i samu sebe, zašto ne bi mučila vas? Neće štedjeti nikoga... Nesposobna je da bilo što lako oprosti i svom sinu/kćeri. A tek Vama? Kako postoji latentna krivica koje nije svjesna kritizirat će vaše sklonosti. Očekivat će da se "pokajete" za svoje slabosti i da nakon dolaska djece na svijet počnete živjeti asketski... Teško vama ako prekršite neko pravilo, ili zaboravite na neki običaj. Ovdje nema savjeta, ništa ne pomaže...

STRIJELAC

Njena velika ljubav prema slobodi i životu smeta joj da primijeti i uvaži osjećanja drugih. Iz toga proističe bezobzirnost te kada vam treba bilo kakva pomoć na nju ne računajte. Uplatit će vam put na Maldive, ali djecu vam neće čuvati. Mada će, lakomisleno, sve obećati. Puna optimizma, sa stavom "Lako ćemo" u trenutku kada to treba realizirati izgubit će se u potrazi za novom avanturom.

JARAC

Ni ne pomišljajte da će vam biti na raspolaganju u svakom momentu, ali na nju sigurno možete da se oslonite onda kada vam najviše treba. Iako je stalno zauzeta poslom, naći će vremena da vam pomogne jer želi biti dobra. Prikrivena frustriranost ispoljava se preko naprasitog ponašanja. Kada želite da je se oslobodite recite joj da je dosadna , a njena inteligencija je pod znakom pitanja. Oko sebe će izgraditi kineski zid i neće vam više dosađivati.

VODENJAK

Sa ovom svekrvom može biti vrlo interesantno, što god da kažete ona će imati suprotno mišljenje. Vrlo je nepredvidiva te nikad nećete znati na čemu ste. Više je interesira međunarodna unija za očuvanje prirode, i ugrožene vrste primata nego njena egzistencija. Time i vaša, jer će imovinu dati u dobrotvorne svrhe a da se, pri tom, ne sjeti da ste prije mjesec dana ostali bez posla.

RIBE

S njom nikako ne ide, stalno će igrati ulogu žrtve i žaliti se svom sinu/kćeri da niste dovoljno brižni, da ste lijeni, da živite u oblacima... Naravno, ne direktno. Manipulirat će i plesti mrežu zavjere ako je uvrijedite. Ako nemate za nju dovoljno razumijevanja i suosjećanja. Ipak, ako podviknete reći će da ste tiranin i autokrata, no će ipak krenuti linijom manjeg otpora. Ili joj kupite kartu za Maldive u jednom pravcu...