HOROSKOPI

VEDRI DUH

Zabava

Tko će veče završiti plesom na stolu? Jarac - on je kod kuće najtiši, a na putovanjima najslobodniji. Tko će cijelo veče provesti na mladalačkoj rejv žurici? Vaga - sve misleći da nitko neće primijetiti razliku od 10-15 godina. Tko će se najviše zbližiti s mještanima u lokalnoj birtiji? Škorpion - jer zna da će tako osigurati poene kod lokalaca i sigurnost (ako bude potrebna). Tko će pijući s društvom sve otjerati pod stol? Djevica - ali samo ako netko drugi plaća ceh ili je piće po sniženim cenama.

Organizacija

Tko će organizirati utakmicu u odbojci na pijesku? Lav - jer je svjestan da je to idealna prilika da pokaže svoj divni preplanuli ten. Tko će više voljeti da ide u šoping nego na plažu? Vaga - jer ne može da se odupre zovu kupovine ni kod kuće, a kamoli na putovanju. Tko će najviše inzistirati na obilasku lokalnih muzeja, crkava i povijesnih spomenika? Jarac - samo pripadnici ovog znaka radije odlaze na odmor da uposle svoj mozak nego da se odmaraju. Tko će izbjeći sve što je gore spomenuto? Bik - jer ne voli brze i iznenadne akcije koje ga opterećuju.

Partnerski odnosi

Tko će zažaliti što je pošao na odmor čim kroči na plažu? Rak - jer se osjeća neprijatno na "tuđem terenu", čak i ako je sa sobom ponio svoje omiljene "igračke". Tko će biti ljut što je morao na odmor s vama, a ne sa svojim drugarima? Ovan - jer ne može da izdrži ni jedan dan bez svog društva. Tko će se neprekidno osvrtati za mladim i lijepim seksi djevojkama? Strijelac - ali bez ideje da tamne naočale neće sakriti u kom pravcu gleda. Tko će se dosađivati na ljetovanju? Blizanci - jer se ne zna pretvarati da mu nešto nije po volji. Tko će bez roptanja nositi vaš prtljag na aerodromu i do najvišeg kata u hotelu? To neće pasti na pamet čak ni požrtvovanom Raku.

Seks

Tko će željeti seks ujutru, u podne i uveče? Škorpion - ako nije na odmoru s Djevicom, jer će tada poželjeti i kratke predahe pod tušem. Tko će poželjeti da vodi ljubav na neobičnim mjestima? Ribe - vjerojatno zato što ljetuju na pogrešnom mjestu, što su s vama i ne znaju što bi drugo radili u toj nedođiji. Tko će poželjeti seks s nekim drugim? Djevice - zašto platiti bogatstvo da bi vodili ljubav s vama na Karibima, kada to mogu za džabe kod kuće? Tko neće uopće poželjeti seks? Bik - on svoj halapljivi apetit na odmoru čuva za dobar obrok s morskim plodovima i piće. Tko će biti preosejtljiv i imati stalnu glavobolju? Lav - vidi pod zdravlje.

Zdravlje

Tko će najprije i najviše izgoriti na suncu? Lav - sunčat će se nag da impresionira okolinu, ali to ima svoju cijenu. Tko ima najveće izglede da slomi ruku ili nogu na odmoru? Strijelac - jer mora skakati s najviše stijene u vodu, roniti, jedriti na dasci... To je u prirodi njegovog znaka. Tko može najprije nastradati od uboda pčele, ujeda psa ili meduze? Ribe - obično zaboravljaju da pročitaju natpis "pas ujeda". Tko će prvi pomisliti da se zarazio nekom čudnom bolešću? Djevica - jer odbija shvatiti da se od ujeda komarca ne možeš zaraziti hipohondrijom. Tko će se najviše patiti zbog trovanja hranom? Rak - jer je halapljiv i ne bira što jede

Obitelj

Tko će se najviše uznemiriti kada djeca krenu utrčavati u vodu? Ovan - jer se plaši da će ta iznenadna sloboda ugroziti njegov roditeljski autoritet. Tko će ostaviti djecu da se sasvim sama zabavljaju na plaži? Vodenjak - djeca znaju i na engleskom kazati: "U pomoć, davim se", pa čemu dalja frka? Tko će se ponašati kao da je i sam veliko dijete? Blizanci - jer ne primjećuju da se djeca mršte i negoduju što im se jedan matorac miješa u posao s koficom i lopaticom. Tko će željeti da je supruga uvijek s njim i djecom? Rak - jer je to jedini znak koji više cijeni kecelju od tange. Tko će najpre dobiti živčani slom? Ribe - zato što su previše delikatni da bi se snašli u kaosu koji izaziva odlazak na ljetovanje.