HOROSKOPI

VEDRI DUH

Zvijezde pomažu da raspoznate pripadnike horoskopskih znakova po tome kako se ponašaju i kad piju. Ako vas baš zanima kom horoskopskom znaku pripada onaj momak u uglu kavane koji sjedi natmuren i pije čašu za čašom (naravno, da biste u našem horoskopu provjerile kakav je u krevetu) - tu smo da vam pomognemo. Dakle, kakvi su horoskopski znaci kad piju?

OVAN je poznat po tome što voli izlaziti. Poznat po otvorenoj i komunikativnoj naravi, pripiti Ovan će na zabavi lepršati od čovjeka do čovjeka na zabavi kako bi se uvjerio da svi uživaju. Ako je netko slučajno potišten, ili još gore, trijezan, možete biti sigurni da će Ovan okrenuti koliko god je rundi potrebno. Ukoliko ste loše raspoloženi, on je prava osoba s kojom trebate otići u kafić na "happy hour".

Jedan od najlojalnijih astroloških znakova jest BIK - on će biti uz Vas bez obzira na sve. Ako vam je potreban dobar svjetionik u noći - njega trebate zvati. Ipak, pazite se!. Jednom kada dovoljno popije sigurno će probiti njegova tvrdoglavost. Dakle, ako mislite da treba promijeniti kafić, a Bik se ne slaže, bolje vam je da odustanete. Pod svaku cijenu izbjegavajte rasprave s pijanim Bikom, osim ako niste spremni na “divnu” kombinaciju tvrdoglavosti, temperamenta i alkohola.

BLIZANCI su poznati po svojoj dvoličnosti (ili troličnosti?). Znate li koliko je teško izaći i piti s nekim čije se držanje može promijeniti u sekundi? Blizanci ne toleriraju neodlučne ljude, pa bi bilo bolje da znate točno gdje idete i s kim se trebate vidjeti. Budite pažljivi kada izlazite s Blizancima, jer oni se ne mogu zadržati na jednom mestu predugo.

RAK je katastrofalno emotivan. Uf, imaju dosta kvaliteta – odani su, prijatelji na koje se možete osloniti, divni su roditelji… ali su sve samo ne idealni za izlaske na piće. Nemojte se iznenaditi ako vam se ovi emotivci rasplaču usred večer. U biti, emotivne ispade možete očekivati čim nešto ne ide po njihovom. Kada su pijano- sretni divno su društvo. Kada su pijano tužni ridaju i od vas očekuju ostavite društvo i slušate njihove žalopojke. A ta promjena može doći bilo kad.

Napojite LAVA i njegova rika neće prestajati. Niti inače se previše ne libe reći što misle, a kada su pripiti onda šakom i kapom dijele svakome ono što im ide. Barem prema njihovom mišljenju. A oni su uvijek u pravu. Uostalom, jeste li ikada upoznali Lava koji misli da nije najpametniji, najljepši… No upravo zahvaljujući svom samoljublju znaju biti divno društvo i središte zabave koje će uveseljavati društvo.

DJEVICA je nadaleko poznati perfekcionist i ne voli gubiti kontrolu. Bolje je društvo za piće nakon napornog dana nego za divlje izlaske. A možda i ne – Djevica je ta koja će se brinuti za prijevoz, paziti da ne zaglibite previše dok se ostatak društva “ubija”. No kad sama izgubi kontrolu, svašta je moguće. Jeste li bili na tulumima u kojoj u po večeri netko grozno pijan ide laštiti kupaonsko zrcalo ili popravljati slavinu koja malo kapa, dok domaćin lupa po vratima i pita je li sve u redu? Imate pravo triput pogađati kojeg je znaka.

Jedna od najboljih legendi za pijančenje jest VAGA. Teško je reći jesu li bolje društvo za opijanje ili pomoćnik kod zavođenja. Uvijek vedro raspoloženi s njima niti u najpijanijim fazama nećete pasti u depresivne razgovore. Nadaleko su poznati po šarmu i jednako briljiraju ako treba povezati nepoznata društva ili zavesti. A ako imate Vagu u društvu postoji i bonus – oni su poznati mirotvorci pa će lako izgladiti svaku situaciju – bilo da je netko krenuo raspravljati o politici, ili se nazire tučnjava, Vaga će znati kako reagirati.

Tajanstveni znak pod vladavinom Plutona, ŠKORPION najskloniji je alkoholu. A često to i jedini način da saznate što zaista misli. Nakon pokoje čašice Škorpion će reći što misli. Ali oprez – možda vam se neće sviđati, jer on tada govori sve, i dobro i loše. No za razliku od ostalih vodenih znakova, kod Škorpiona se ne morate plašiti emotivnih ispada kada popije. Što Škorpion osjeća nikad nećete doznati. Sve i da se vjenčate i idućih 40 godina provedete zajedno.

Budite oprezni kad izlazite sa STRIJELCIMA. Njegov poslovično britak jezik, temperament i alkohol zapaljiva su kombinacija. No Strijelac ima i svoju dobru stranu. Nakon nekoliko pića vidjet ćete kako se na površinu počinje probijati njegova zavodnička strana.

JARCI su kao kameleoni, nevjerojatno se dobro prilagođavaju u koju god okolinu da ih stavite. Možete ih odvesti na korporativno slavlje, a poslije toga na divlji tulum i na oba mjesta će se jednako dobro uklopiti. Njih ne zanima tko, gdje, ili što; zanima ih samo kako – kako se što bolje zabaviti i kako se što prije napiti.

Budite obazrivi kad pijete sa VODENJAKOM jer u jednom trenutku sve može da bude super dok ispijate kratka pića, ali već sljedećeg trenutka možete uraditi nešto što će ga dovesti do ludila. Vodenjaci brzo mijenjaju ličnost, što čini da pijanstvo s njima bude iskustvo za sebe.

RIBE prikazuju najekstremnije emocije, što ih čini prilično zanimljivim kad su pijani. Pazite na njihove promjene raspoloženja jer jedno piće viška može ih baciti preko ivice. Ako želite da izađete na spontano organiziranu pijanku, Ribe trebaju biti na vrhu vaše liste jer će se one složiti sa svime.